Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avto smerniki stikalo

avto smerniki stikalo

Kako se reče tistemu stikalo, za avtomobilske smernike ki je v tistem delu ko je stikalo za vse štiri smernike, vglavnem prenehali so mi delovati smerniki in me zanima ali je to kriv rele ali pa tisto stikalo, samo se malo drugače reče pa ne vem že kako, rele ni je pa tisto drugo kako se že reče, za smernike.

Nekaj je zagotovo šlo. Si šel k mehaniku, ki ti bo zadevo tudi uspel popraviti?

kako se že reče tistemu stikalu, če kdo ve ne rele ampak za smernike je še nekaj drugega, zato ker še neki čas nazaj so smerniki delovali ko sem na hitro pritiskal stikalo za vse štiri smernike, in so zato potem začeli spet malo delovati in čez nekaj časa sploh niso več delovali niti pritiskanje ni več pomagalo tistega stikala, se pravi kako se reče znotraj tistemu stikalu, ker baje je to napaka, v tistem stikalu.

Meni to dela pri vseh avtomobilih.
Ko prižgem žmigavce, zmeraj dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, dela, ne dela, ….. itd

Kaj ti zdaj ne dela, samo vsi štirje smerniki hkrati ali smerniki ne delajo sploh?

Če ti ne delajo vsi štirje, je sigurno šel sam gumb.

Če ti sploh ne delajo, pa: rele, varovalka, pa nekje pri volanu verjetno je stikalo za smernike – majhna škatlica, torej ne gumb.

New Report

Close