Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avto na plin…

avto na plin…

Živjo zanimam se za avto plin, in se mi zdi da bo tale tema še kar zanimiva o avto plinu

Zanima me namreč, ali se avto plin bolj splača imeti kot npr diesel pogon, koliko ima avto kaj porabe če je na plin, če primerjamo diesel in plinski pogon, ali je razlika občutna zelo, vsaj tako se mi zdi, tudi, če se ne voziš na dolge razdalje, ali pa včasih na dolge včasih na krajše razdalje
Npr moj avto ima porabe sedaj približno 9 litrov, skupaj mestna vožnja, relacija, izvenmestna vožnja
Koliko npr pa bi potem bilo na plin porabe, če je sedaj 9 litrov na 100km.

Gledal sem pa tudi malo za cene za vgradnjo plina v avtomobil, pa če je avto malo starejši pride cena vgradnje lahko tudi tam 800eur, kar sploh ni veliko, ker so drugače cene za vgradnjo tega čez 1 300eur.
Hvala za različne odgovore.
lp.

Pozdravljen!

Kar se tiče montaže plinskih inštalacij, je zelo obširna tema. Tudi ne bi sedaj o tem mogel vsega napisat, vendar, PAZI; ti ki imajo po 100€ in še ceneje, so slabi sistemi.
DOBER in da NE NAGAJA kasneje je PRINS…
Predlagam da me na privat kontaktiraš, pa ti dam kontakt od pooblaščenega monterja, in se vse zmenita….

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

a mi lahko pošlješ na e mail
jan.multimeda1@gmail.com

narobe sem napisal eno črko tole je pravi
jan.multimedia1@gmail.com

Malo sem pogledal po forumih, pa nekateri pravijo da se to ne splača, če delaš npr malo kilometrov na, pa ne vem kaj, čeprav vsi hvalijo nekaj ta plin ni to ne vem kaj,
Kaj pa takrat ko bo malo več povpraševanja na plin, ker mislim da ga bo skozi več, kakšen cene bodo pa takrat potem, gotovo bodo na istem kot sedaj cene goriv za bencin, kar pa bo prednost v plinu pa bo samo čistejše okolje drugega ne, poraba pa ista kot bencin ne ve no.
Nekateri pravijo da se plin bolj splača kot pa diesel, tudi glede tega sem skeptičen, diesel še zmerom porabi manj kot pa plin ane, pa ne vem če je za disele toliko stroškov vzdrževanja kot pravijo, samo vozit ga treba znat, pa redna menjava olja, kaj pa za plin, gotov moraš po vsakih toliko delati ene servise na tolk in tolk kilometrov, in preglede in ne vem kaj še,
Če imaš plin samo za krajše razdalje mestna vožnja pa izvenmestna vožnja pa kkašen relacije ima porabe ravno toliko kot bencin, saj se mogoče motim samo tako se mi zdi, če berem forume in še bi lahko našteval okoli tega pa je res tega preveč
lp.

New Report

Close