Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Avto na plin in parkirna hiša

Avto na plin in parkirna hiša

Spoštovani,

zasledila sem, da za avtom predelanim na plin ne smeš v parkirno hišo. Prosila bi vas, da mi poveste ali je to res in navedete tudi kdo oz. kaj to prepoveduje (zakonodaja). Kaj je vzrok tem prepovedim? Ali se to z vgradnjo lahko kakorkoli prepreči – zagotovi, da je parkiranje možno?

Hvala za odgovore in lep pozdrav.

čist simpl, plin če pobegne se spusti na tla in ne more ven iz garažne hiše, potem pa pride do iskre, cigarete karkoli in bum… 😉 ne rabiš več razmišljat, a?

Kot sem zasledil v garažni hiši lahko parkirate v kolikor imate v vozilo vgrajeno napravo po certifikatu R67.01 (tako navajajo pri G-1), ki zagotavlja polno plinotesnost.

Imajo pa določene garažne hiše opozorilo, ki prepoveduje parkiranje v teh. Slednjega ni predpisanega v slovenskih zakonikih kot tudi ni predpisane kazni za neupoštevanje. Vsekakor je vredno opozoriti, da v kolikor imate vgrajeno napravo starejše generacije R67.00, ki ni proti eksplozijsko varovana opozorila strogo upoštevajte.

600

tvoje trditve ne držijo!

Mare27,

po skoraj dveh letih mu odpišeš — bizarno.

Lp!

nn35
Če 600 v dveh letih ni dojel, da je živel v zmoti, je popolnoma prav, da ga nekdo opozori in pove resnična dejstva.
Tako da tudi tisti ostali bralci foruma, ke ne poznajo tega problema, izvedo pravi odgovor, a ne?

plin je za kuhanje ne pa za avto.

Pa še za kuhanje imam raje elektriko. 🙂

mufti98 in nn35

jaz pa za kuhanje uporabljam drva, vozim pa se na plin – je oboje ceneje.

New Report

Close