Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avstrijski lockdown necepljenih

avstrijski lockdown necepljenih

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 16.11.2021 ob 09:31

V Avstriji je samo 65% cepljenih, kar pomeni, da 35% prebivalstva Avstrije tvorijo slovenski anticepilci.

Ne ne, pozabljaš na ostale Balkance. Avstrija ima center fanatičnih musličev z Balkana in Turčije). Turkov je ko listja in trave. Pa šiptarjev… To so ti tisti preostali, nekaj malega je dejanskih Avstrijcev med njimi.

čekdisout, 16.11.2021 ob 09:42

lahko grejo samo v ŽIVILSKE trgovine. vse ostale so zanje zaprte

tak, mimogrede

Hofer, LIdl, od kdaj imata ti dve trgovini samo hrano?? ker komot greš sem, pa še druge take trgovine imajo oni, sej niso robe umaknili?

Neprijavljena, 15.11.2021 ob 19:48

pranje mozganov, 15.11.2021 ob 19:15

Kaksni naslovi, kaksna histerija, panika, kaksno potenciranje strahu in krize!

Potem pa preberes, da necepljeni Avstrijci lahko lepo hodijo v sluzbo, v trgovino in v lekarno, pa se celo na spehod lahko gredo!

A je pri nas kaj drugace?

Politiki in mediji samo manipulirajo s temi naslovi!

Pri nas greš s T lahko povsod, oni pa ne morejo. To je drugače. Drugače je tudi da se vsi šolarji testirajo, brez izjem PC.

Je pa res, da s takim lock dawnom ne bodo preprečili višanje okužb. Je le prisila za cepljenje.

Pa saj ves koronski genocid nima drugega namena kot prisilo v cepljenje.

Dajte že spregledat.

Ja, bi bilo zanimivo vedet kdo so anticepilci v AT.

35% prebivalcev ni cepljenih. V teh 35% spadajo tudi otroci. Pa preboleli tudi. Tako, da vseh teh 35%, ki niso cepljeni, itak niso sami anticepilci.

Bi pa bilo fajn vedet narodno pripadnost teh anticepilcev. Ja, AT je polna Balkancev. Tako, da mi ne bi presenetilo, da je velik del anticepilcev z Balkana.

Hehe, delam v bavarski firmi, tam je situacija v določenih okrožjih podobna naši. Okrožjih, kjer živi veliko priseljencev z juga 🙂

jegeh, 16.11.2021 ob 10:13

Hehe, delam v bavarski firmi, tam je situacija v določenih okrožjih podobna naši. Okrožjih, kjer živi veliko priseljencev z juga 🙂

Jaz, ko berem komentarjev Slovencev v AT, mi je kar nerodno, da smo iz iste države. Prepričani so, da se bo AT ustavila brez njih, ker njih seveda nihče ne more nadomestiti, ker so ultra super delavci. Pa proti vsaki stvari se bunijo. In kar je najbolj žalostno: pljuvajo po Avstriji, Avstrijcih, jih zmerjajo v vsem mogočim. Seveda pa še vedno vsak dan posebej rinejo v AT.

Včasih sem bila jezna na tujce v SLo, ki pljuvajo po Slo, nočejo slovensko govoriti… sem mislila, da smo Slovenci bolj olikan narod. Pa vidiš, da je veliko SLovencev v AT čista katastrofa. Upam pa, da so vendarle ti psihiči v manjšini, ki je pa ekstremno glasna. Da je vendarle več onih normalnih, ampak so pač tiho.

ne samo to, 16.11.2021 ob 09:52

Ja, bi bilo zanimivo vedet kdo so anticepilci v AT.

35% prebivalcev ni cepljenih. V teh 35% spadajo tudi otroci. Pa preboleli tudi. Tako, da vseh teh 35%, ki niso cepljeni, itak niso sami anticepilci.

Bi pa bilo fajn vedet narodno pripadnost teh anticepilcev. Ja, AT je polna Balkancev. Tako, da mi ne bi presenetilo, da je velik del anticepilcev z Balkana.

Cefurji so vecinoma cepljeni, ker jim je to bilo cenejse kot testiranje, da so cez poletje lahko hodili vsak vikend dol.

cepljeni so, 16.11.2021 ob 10:43

Cefurji so vecinoma cepljeni, ker jim je to bilo cenejse kot testiranje, da so cez poletje lahko hodili vsak vikend dol.

Testi v AT so brezplačni.

Pa Slovenci se v veliki meri vsak dan vozijo čez mejo. In tulijo kako se ne bodo cepili.

Lahko gredo v lekarno in k zdravniku.

Pri nas je isto.

Ze dva meseca nisem sla v druge, kot le lokalne samopostrezne trgovine. Nic mi ne manjka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close