Avstrija – obvezno cepljenje
Da ne vlačim starih črev sem gor – sam, da vas spomnim kaj sem vam konec lanskega leta tukaj napisal:
“Kako ste naivni! In kako infantilno se veselite morebitnega obveznega cepljenja. Pa, s kaznimi, kot v avstriji naj bi bilo. Hahaha….V Avstriji je osnutek v razpravi do 9.1.2022. Se tipkamo 10.1.2022, prav?”.
Kako bodo kaznovali tiste,ki se ne bomo cepili?!
Ker danes je 7.1. in pišejo:
“Uvedba obveznega cepljenja od februarja se bo verjetno zamajala. Kot so sporočili iz družbe ELGA GmbH, tehnična izvedba ukrepa ne bo možna najpozneje aprila, je razvidno iz njene izjave o zakonskem besedilu.”
https://www.google.com/amp/s/www.vol.at/elga-impfplicht-erst-ab-april-umsetzbar/7250451/amp
Dobr, a ne? Pol Evrope napumpajo o obveznem cepljenju, nekateri (npr. ITA) se zaženejo še bolj rigorozno, oni pa zdaj rep med noge….hahaha….
Vas še kaj zanima?
Saj sem že v tisti temi napisal, da ne more biti obvezno, ker ne more biti obvezno izvajanje poskusov na ljudeh. Strupeni zvarki nimajo rednega dovoljenja, ampak so v poskusni fazi.
Če pa se bo covid fašizem končal, pa je drugo vprašanje. Mislim, da to ne bo šlo zlepa, bo treba fašistično golazen na silo odstraniti. Ali pa, če se bo večina uprla in prišla k pameti.
robi9, 07.01.2022 ob 17:40
Saj sem že v tisti temi napisal, da ne more biti obvezno, ker ne more biti obvezno izvajanje poskusov na ljudeh. Strupeni zvarki nimajo rednega dovoljenja, ampak so v poskusni fazi.
Če pa se bo covid fašizem končal, pa je drugo vprašanje. Mislim, da to ne bo šlo zlepa, bo treba fašistično golazen na silo odstraniti. Ali pa, če se bo večina uprla in prišla k pameti.
Saj lahko dajo obvezno ampak potem je vojna pa jih lahko mi tudi koljemo nazaj.
Oni nam injekcije mi njim nože med rebra al kako?
Glup ko točak, 07.01.2022 ob 17:10
Da ne vlačim starih črev sem gor – sam, da vas spomnim kaj sem vam konec lanskega leta tukaj napisal:
“Kako ste naivni! In kako infantilno se veselite morebitnega obveznega cepljenja. Pa, s kaznimi, kot v avstriji naj bi bilo. Hahaha….V Avstriji je osnutek v razpravi do 9.1.2022. Se tipkamo 10.1.2022, prav?”.
Kako bodo kaznovali tiste,ki se ne bomo cepili?!
Ker danes je 7.1. in pišejo:
“Uvedba obveznega cepljenja od februarja se bo verjetno zamajala. Kot so sporočili iz družbe ELGA GmbH, tehnična izvedba ukrepa ne bo možna najpozneje aprila, je razvidno iz njene izjave o zakonskem besedilu.”
https://www.google.com/amp/s/www.vol.at/elga-impfplicht-erst-ab-april-umsetzbar/7250451/amp
Dobr, a ne? Pol Evrope napumpajo o obveznem cepljenju, nekateri (npr. ITA) se zaženejo še bolj rigorozno, oni pa zdaj rep med noge….hahaha….
Vas še kaj zanima?
Bleferi.
Morda so se pa potegnili nazaj, ker je 3x cepljen predsednik okužen…hahaha…
Avstrijski kancler okužen s koronavirusom
Tole so pa zdaj že burleske prvivrstbe ???
Samo kontraefekt so s temi napovedmi nardili in veliko ponarejenih potrdil ta ljudi, ki neceoljeni s ponarejenimi potrdili veselo harajo naokoli. Potem pa pristanejo v bolnišnici, kot necepljeni. Samo slabše nardijo, ljudi znervirajo, epidemije pa še kar ni in ni konec.
Tudi Nemci oklevajo. Bodo počakali, kako bo omikron potekal.
Although coronavirus cases are rising, Germany has so far been spared the steep Omicron surge that has swept other nations — prompting Justice Minister Marco Buschmann from the FDP to call for a wait-and-see approach on a general vaccine mandate.
Forum je zaprt za komentiranje.