Avstralija julija,avgusta
Zelo OK. Potovala sva od CNS skozi DRW do ASP in SYD (avgust). Vsepovsod lepo toplo, razen v SYD je pihalo ko hudic (do 15C). Zal pa se v puscavi ASP shali ponoci do 0C. ISto je v Perthu. Severni del pa je prijetnejsi, ker je susno obdobje. V dezevnem je itak pol parkov nedostopnih, pa krokodili kar cez cesto plavajo 🙂
Vzemi sotor, zelo dobra kombinacija. Hostli te bodo financno posusili, ker so v nekaterih delih beyond the budget. Sotor od 9 do 20AUD, hostli 16 do 40AUD. Rezerviraj si kako letalsko VirginBlue (glej net). Nocni busi so OK.
lp, Imre
Najprej en lep pozdrav
Glede temperature v Avstraliji v avgustu so cca 10-15 stopinj, ponoci pa temperatura pade tam do 5 stopinj, v Perth žal nisem bil da bi ti lahko svetoval za avgustovski čas, ker sem se gibal okoli Brisbana proti Cairnsu kjer so temperature višje tako da ti svetujem obisk tega dela.
Hostli so poceni v tem letnem času, ker ni toliko turistov (še vedno ogromno) od 12 pa do 25 aus$ (preverjeno lansko leto), kupi si VIP kartico (v slo v drustvu erazem na trubarjevi v lj) in dobis popust 1 dolar na noc in do 50% popusta za razne oglede itd.
Jaz sem potoval čisto sam in ni bilo nobenih težav če pomislim sem se imel daleč najboljše dosedaj in če spiš v hostlu ni problem družba v glavnem po želji .
Če te kaj potrobneje zanima mi lahko pišeš na email naslov plesko24@email.si
lep pozdrav in odlicno potovanje
mazi
Forum je zaprt za komentiranje.