Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice avstralija decembra

avstralija decembra

Ojla vsem!

vem, da je se dolgo do decembra, pa me vendar zanima kako je z avstralijo tam okoli 20.decembra. Koliko pride povratna karta, kakšne so cene?
Z fantom misliva iti backpack varianto, prejsnje leto sva bila na Tajski. Misliva pa potovati samo po zahodnem delu Avstralije. od Brisbeina pa dol do Tasmanije. Prosim za vse predloge, kaj se splača videt in koliko bova porabila!
Hvala za odgovore!
lp

Živjo Nataša,

če nameravata potovati od Brisbana do Tasmanije, potem to ni zahodna Avstralija ampak bolj vzhodna, recimo jugovzhodna Avstralija.
Midva sva potovala decembra in sva dala za dve karti 480.000,00 sit.

L.

V glavnem se splača ogledati ta del Avstralije. Cena prevoza je s taksami vred okoli 260.000.
Mislim da so cene nižje do 15. decembra – se splača preveriti.
V glavnem se splača ogledati vsa večja mesta ob obali. So zelo prijetna za ogled. Splača se tudi pogledati glavno mesto Canberra, ki je malo oddaljeno od obale. Drugače pa ta na tej poti videla
kar dosti različnih pokrajin. Od skoraj tropskega podnebja pa do skoraj evropskega …
Jaz sem ni namreč letos ogledal vso pokrajino od Sydneya-Addelaida-Melbourna-Bayron Baya.

Joe

definitivno pejta pred 15., so karte dost nižje…
cene so približno tako kot pri nas, kar pomeni, da je za backpackanje dost drago – seveda odvisno od tega kaj in koliko si privoščiš

napiš mal gelde prevoza itd., ki ga bosta uporabljala ter za kako dolgo pa lahko povemo mal več glede cen…

Meni osebno V del ni prevec vsec. Vse je isto, usmerjeno v hiper turizem. Midva sva bila en mesec pa sva naredila krog od CNS-DRW-ALS in let v SYD. Slednje zato, ker sva bila avgusta in je na jugu zima.
Bila sva tudi na Gold Coast, enkratno, vredno ogleda, a samo ce imas cas in denar. Je veliko zanimivejsih krajev DownUnder..
lp, Imre

Jaz bi na vajinem mestu poskusala nakako vkljuciti se Cairns (potapljanje na grebenu), skoda da ga ne obisceta, ce gresta ze dol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close