Najdi forum

Pozdravljene!

Če želi katera brezplačno prejeti najnovejši katalog kozmetike Avon, naj mi pošlje mail. Tudi vzorcev anticelulitnega gela je še nekaj na voljo. Če vas zanima karkoli drugega povezanega s kozmetiko Avon, mi brez skrbi tudi pošljite mail. Morda pa vas zanima predstavitev kozmetike Avon ali bi morda sami želeli imeti predstavitev. Pišite, vse se bomo dogovorili. Zaželjeno je, da ste iz štajerskega konca, ni pa nujno.

LP, Iris.

ZDRAVO MI PROSIM POŠLJEŠ KATALOG PROSIM PIŠI MI NA MEJL PA TI POSREDUJEM SVOJ NASLOV

HVALA NATAŠA

Mene pa zanima, koliko je ta krema za celulit kaj učinkovita ????? Jo kaj pohvalijo ??

Hvala in lp.

Zdravo!

Do sedaj še ni bilo nobenih pritožb čez njega. Drugače pa v 28-tih dneh izboljša izgled celulita za 60%, napne in izbojša kožo, jo globinsko vlaži, učvrsti in izboljša njeno sestavo.

Lp, Iris.

Živjo,

Mam eno vprašanje, probala sem tester od te kreme za celulit in me zanima zakaj mi je RAZTOPILA OZ. ZBRISALA LAK ZA NOHTE- lak sem si zjutri namazala ( z Revlonom) zvečer sm se pa namazala s kremo in ko sm končala z masažo pribl.3 min sm ugotovila da se je lak stopil, ni se okrušu.

Hotla sm si kupt to kremo sam sem se po tem premisla.

Prosim za pojasnilo.

Lp

Jaz se vsak dan s to kremo mažem, pa z lakom nimam problemov.

Jaz sem imela identični problem kot Vesna. Enako mi je razgradila zgornjo plast laka. zakaj ne vem?

Malo vickasto. A si predstavljate punce, če lak požre, kaj šele s celulitom dela? Njamsa. ne zamert, mene danes malo meče.

Živjo!

Jaz se tudi priporočam za katalog, pa tudi za omenjeni vzorček, če jih je še kaj ostalo.
Ampak prosim, če mi lahko pošlješ mail, da ti posredujem svoj naslov, ker ti ga jaz ne morem poslati-mi nekaj ne dela.
Lp
Dunja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close