Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Avon – kakovost

Avon – kakovost

Zanima me, kaj menite o kakovosti Avonovih krem. Uporabljati sem začela Milk Confort, trenutno mi zelo ustreza, ne vem pa, kaj kakšni so njeni resnični in dolgoročni učinki. Kam sodijo Avonove kreme po kakovosti?

Hvala za vsak odgovor!

Sem uporabnica nekaterih njihovih izdelkov in sem kar zadovoljna s kakovostjo. Ampak saj veš ,če koža ni pravilno negovana ti ne bo pomagala nobena krema. Najtežje pa je seveda najti kozmetiko, ki ustreza tvoji koži. Jaz sem poskusila na kupe vseh možnih firm in izkazalo se je, da moja koža potrebuje le veliko vlažilne nege.

Zanima nekaj npr. če si zastopnik od avona a moraš vsaki mesec naročiti robo? Ali lahko tako mal za sebe..

Ni ti nujno naročati vsak mesec. Če si članica naročaš zase, lahko pa tudi za druge.

Meni so njihove kreme (Botanisource in Moisture 24) najboljše do sedaj. So poceni, in vredu.
Tanja03, tista kreme je komedogena, maši pore, če si nagnjena k mozoljem ti jo odsvetujem, če pa ne je pa vredu. Samo v vednost.

A se da dobiti kakšen katalog!
Bi bila zelo zadovoljna!

svetlana.bosancic@gov.si

TNX

Veronica in alli – hvala.

Alli, sem se mao zamislila nad tvojim pojasnilom… Tega nisem vedela. kaj vem, nisem ravno nagnjena k mozoljem ampak kakšen “hormonski” mi pa nekajkrat na mesec ponagaja in ker imam občutljivo kožo (svetlo in tanko) mi vsak mozolj pusti še nekaj časa rdečkasto sled. Fuj.

Krema MC mi navidezno ustreza, ampak por si pa res ne želim mašiti z njo. Mi predlagaš Botanicourse? Stara sem malo nad 30…

Hvala!

Za punce iz Ljubljane in okolice, ki vas zanima naročilo Avonove kozmetike ali kakšna informacija o njihovih izdelkih mi lahko pišete na e-mail
sophia@mail386.com.

Tanja03, obe omenjeni kremi sta super, B. je za normalno do suho. M24 pa za normalno do mastno. Imata veliko antioksidantov, kar je najvažnejše, ker delujejo proti prostim radikalom, ni toliko važna tvoja starost, ker itak nič ne deluje proti gubam. Prej probaj kakšen tester od obeh, pa boš videla katera ti bolj odgovarja. Je pa po mojem mnenju zame, z mešano kožo, najboljša M24.
Čau!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close