AVGUSTA ČETRTI VAL
Res pretiravajo ti potovalni tipi, ki si privoščijo potovanja v tujino v dokaj epidemiološke kraje med neznane ljudi in potem prinesejo domov virus.
A ni bilo dovolj karantene, da bi se sedaj pazili in se odpovedali nenujnim potovanjem.
Naj bo v karanteni in sicer zelo strogi karanteni tisti, ki zboli zaradi svoje nemarnosti, ker ni bil ne cepljen ne testiran.
Nekaj je treba ukrepati tudi s to lahkomiselno mladino.
Karel veliki, 09.07.2021 ob 11:02
Nič ni mladina kriva. Banda nas zaradi prehlada maltretira že leto in pol zaradi njihovega pohlepa po denarju. Vsi, ki drugače mislite ste navadni papki brez možganov.
tako je… jaz sploh niti ne verjamem,da je kdo okužen… politika si je že prej splanirala zaprtje, začela groziti in zdaj so izkoristili te maturante,da si namislijo okužbe… jaz jim ne verjamem nič
Jaz sem pol leta nazaj še cakala, kdaj se bom lahko cepila. Pa sem covid prebolela. Ampak, ko vidim ta pritisk za cepljenje, reklame za cepivo povsod, nelogicna pravila pri uporabi mask, pravila, ki so cisto skregana z zdravo pametjo, mi je pa tudi do cepljenja minilo. Ravno danes so cepljenje propagandirali se iz strani sole. Da si pa vbrizgam nekaj, kar je bolj zreklamirano kot Hofer, mi pa tudi ne pride na pamet. Tudi tukaj se drzim reka, lastna hvala, cena mala in sem vec kot 100%, da z temi cepivi ni vse ok. Edino logicna razlaga za tako vsiljevanje cepiv, mi je financna pozresnost fermacevtskih podjetij.
neverjetno, 09.07.2021 ob 12:38
tako je… jaz sploh niti ne verjamem,da je kdo okužen… politika si je že prej splanirala zaprtje, začela groziti in zdaj so izkoristili te maturante,da si namislijo okužbe… jaz jim ne verjamem nič
To zadnje pisanje deluje zelo verjetno. Kaj vse moramo prenašat!
Neprijavljena, 09.07.2021 ob 16:18
Res ne vem zakaj se dela panika in grozi z zapiranjem.
Pozimi smo iz solidarnost bili zaprti zaradi ranjljivih skupin. Zdaj imamo cepivo, vsi ti rizični se lahko cepijo ali prevzamejo riziko tak kot je. Ne rabimo nobenega zapiranja več.
Vedno bolj verjamem, da ima ta strup od cepiva neke dolgoročne posledice.
Ker enostavno ni razloga, da bi izvajali cepilno nasilje zaradi samega virusa, saj pa že vsi vedo, da je korona cirkus en sam velik nateg.
Še najbolj to ve politična golazen, ki je med največjim zapiranjem imela žurke brez nagobčnikov. Politična golazen je namreč najbolj presrana kasta in bi se ob resnični grožnji že zdavnaj zaprla v bunker.
Vse je zato le igra. Le narod se bi moral že zdavnaj zbuditi iz te hipnoze.
a mogoče kdo ve, 09.07.2021 ob 16:56
Kaj se rabi sedaj za prestop meje na Hr, kaj za nazaj? Koliko časa bo to veljalo? Vsaj en teden?!
Evo, pred dobro uro sem se po enem tednu vrnila iz Istre. Ob izhodu iz Slo sem na naši strani samo pokazala osebno, Hrvat je v detajle prekontroliral covid certifikat in obrazec Enter Croatia.
-
Danes sem ob povratku mahala z osebno, pa sta mi policaja na obeh straneh samo zamahnila z roko. Torej za povratek ne potrebuješ nič, razen osebne. Vsaj do srede bo veljalo tako. Gre pa za prehod Sočerga.
Desperadodajka, 09.07.2021 ob 17:27
A so Janševiki že vsi pocepljeni? Zakaj niso? Kaj se cinca?
Janševiki se sicer delijo na dve skupini:
– tisti, ki so tudi teoretiki zarot (Q-Anon, reptili, Flath Earth, čipi, antiwax, chemtrails…)
– tisti, ki so janševiki zaradi kolaboracije prednikov z okupatorjem in kot ovce slepo lezejao za njim ter izpolnjujejo njegovo voljo
Prvi se NE CEPIJO in verjamejo, da obstajajo odlična zdravila, ki zdravijo obolenje. Drugi pa slepo sledijo Janši in so seveda cepljeni.
Tako da opredeljevanje cepilcev na janšiste ali antijanšiste je nesmiselno. Namreč, tudi med anticepilci, ki niso janšisti, obstajajo teoretiki zarot, primer npr. Robi, Darwin, pa še nekaj trotov.
glihkar s Hrvaške, 09.07.2021 ob 17:51
Evo, pred dobro uro sem se po enem tednu vrnila iz Istre. Ob izhodu iz Slo sem na naši strani samo pokazala osebno, Hrvat je v detajle prekontroliral covid certifikat in obrazec Enter Croatia.
-
Danes sem ob povratku mahala z osebno, pa sta mi policaja na obeh straneh samo zamahnila z roko. Torej za povratek ne potrebuješ nič, razen osebne. Vsaj do srede bo veljalo tako. Gre pa za prehod Sočerga.
Podobno pred enim tednom.
Sedaj bo pa baje s 15.7. bolj strogo. Kdaj bodo kaj objavili, se pa ne ve.
Še do včeraj sem bila prepričana, da se bom po preteku imunosti od prebolevnosti šla cepit, danes sem pa vedno bolj v dvomih: https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2289509
Pa kaj za božjo voljo nam je za verjeti??
Milazala, 09.07.2021 ob 20:27
Še do včeraj sem bila prepričana, da se bom po preteku imunosti od prebolevnosti šla cepit, danes sem pa vedno bolj v dvomih: https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2289509
Pa kaj za božjo voljo nam je za verjeti??
Ne razumem kaj ni jasno.
To je genocid in če kdo ne verjame, samo pogleda kakšni ljudje podpirajo ta genocid in fašizem.
To so ljudje polni zlobe, sovraštva, nekih nepredelanih travm….Zato takšni ljudje kažejo kompatibilnost s fašističnim režimom, ker jim ta režim popolnoma ustreza. Odseva njihovo notranjost.
V bistvu nič novega. Tako je vedno bilo že v zgodovini. In lahko bi se že nečesa naučili.
Tekst iz današnjeg The Guardiana
As of June 21, there had been 257 deaths in England of people who were confirmed as having the Delta variant and who died within 28 days of a positive test, Public Health England said.
Of this number, 26 were under the age of 50 and 231 were aged 50 or over, PA news reports.
Of the 231 aged 50 or over, 71 were unvaccinated, one was within 21 days of a first dose of vaccine, 41 at least 21 days after one dose of vaccine and 116 had received both doses.
IN KARANTENA, 09.07.2021 ob 11:00
Res pretiravajo ti potovalni tipi, ki si privoščijo potovanja v tujino v dokaj epidemiološke kraje med neznane ljudi in potem prinesejo domov virus.
A ni bilo dovolj karantene, da bi se sedaj pazili in se odpovedali nenujnim potovanjem.
Naj bo v karanteni in sicer zelo strogi karanteni tisti, ki zboli zaradi svoje nemarnosti, ker ni bil ne cepljen ne testiran.
Nekaj je treba ukrepati tudi s to lahkomiselno mladino.
vsakemu, ki se okuži v tujini, kuglo med ušesa.
množične Mo.r.ilce se pač izloča
Forum je zaprt za komentiranje.