Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Avery zweckform ne dela :(

Avery zweckform ne dela :(

Krvavo potrebujem Avery Zweckform – asistenta, ki pomaga spajati xls datoteko direkt na nalepke.
Kateregakoli AveryZweckform inštaliram, mi ne dela. Vse se normalno naloži, zažene nastavitev. Ko pa kliknem v xls na ikono, pa se mi pojavi okno, v katerem je krogec s križem, vendar notri nič ne piše, kaj je narobe.

Se mogoče komu sanja, kaj mi je storiti?

Imam Windows XP, Office 2003.

Kaj pa če bi naredila nalepke v Wordu in jih povezala z bazo v Excelu (to spada pod serijska pisma oz. Mail merge). Na tem forumu smo pred par dnevi govorili o tem, pa tudi jaz sem se tega naučil s pomočjo Help v Wordu…

Hja, spajat že znam xls in word, problem so nalepke. Imam namreč veliko vrst nalepk in preden določiš vse tiste robove, lahk doktoriraš in popeniš. Vem, da ima Word že neke nalepke noter samo tam so neke oznake s črkami. Jaz imam pa Zweckformovo nalepko, recimo trenutno me zeza nalepka 3657. Mogoče le ne znam dešifrirati templejtov?

Saj 3657 je med podprtimi velikostmi v Wordu 2007 …. ravnokar pogledal. Če imaš še starejši Word, potem boš našla mogoče samo pod Zweckform, ki je bil včasih samostojna firma….

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, trapa jaz. Nisem vedela, da lahko spreminjam firme nalepk v Wordu :))) No, nekako bo že šlo.
Hvala!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close