Avene – svetovanje
Živjo,
slučajno sem bila zadnjič v lekarni…in… ker za čiščenje kože uporabljam kozmetiko Avene (ki je, mimogrede, odlična!), mi je prijazna farmacevtka povedala, da pridejo v maju predstavniki te firme v to lekarno (in verjetno tudi v druge), kjer bodo nudili brezplačno testiranje kože na obrazu in svetovanje (cca 15 min naj bi pa vse skupaj trajalo).
Ker se bom temu posegu prvič “podvrgla”, me zanima, če je kakšna od vas to že preizkusila in kako je vse skupaj zgledalo. Kakšna mora biti koža pred testiranjem, svetovanje imam šele pozno popoldne.Kako vse skupaj poteka (upam, da niso Francozi,haha)
Mislim, da ne bo nič narobe, če si zjutraj očistim kožo in namažem z dnevno kremo, ali je bolje, da si jo očistim in namažem kakšno uro prej? Kakšnega pudra ne bom dajala, ampak korektor za majhne popravke pa bi..
Sem se prepozno spomnila, da bi že v lekarni vprašala…
Lp
luči,
svetovanje imam v lekarni na Bledu, termin so mi določili zadnje dni aprila za konec maja, tako, da dvomim, da je še kakšen prost…
Ti pa svetujem, da malo pokličeš po lekarnah v svoji okolici in se pozanimaš, če tudi tam organizirajo kaj takega…mislim, da ja.
mc,
jaz uporabljam Extremly Gentle Cleanser (sensitive and irritated skins) in njihovo termalno vodo za čiščenje kože. Milina!!! Včasih tudi hitratantno masko za občutljivo kožo., od krem sem pa zaenkrat imela samo testerje, tako, da ti ne morem reči kaj bolj konkretnega.
Cene so zmerne, cca 2-3 tisoč, se se prav spomnim, (od krem pa zdaj uporabljam Matisove, ki so zelo dobre, ampak malo predrage za moj žep).
Bom videla, kakšno “diagnozo” mi bodo postavili…
Forum je zaprt za komentiranje.