Avena – knjiga J. Oliverja?
Petra jutro!
Nisem Avena, sem pa tudi jaz že povedala (na formu knjižni molji), da mi četrta knjiga ni všeč (govorim o zadnjem prevodu, ne originalu). Nalov je “za vedno Jamie” – malo večji format od ostalih treh, na platnici Jamie sedi na tleh ozadje pa je take svetlo modre barve. Vizualno mi je všeč ;-)). Enostavno se mi zdi, da je v prejšnjih knjigah več uporabnih receptov. Moje osebno omnenje pač, lahko da bo tebi čisto všeč. Bi rekla da je vse skupaj povsem stvar okusa. Če že imaš prve tri…. Bojda pa Jamie pripravlja spet novo knjigo ;-)).
Oj, Bacek!
Ni kaj dodati. Pravzaprav se v vsem strinjam s sončkom. Saj ne, da mi knjiga ni všeč, kaj pa vem, v prejšnjih se mi zdijo recepti bolj uporabni. Je pa res, da sem bila nad prvo knjigo (Srečna kuhinja) prav razočarana, na koncu sem pa ugotovila, da največ uporabljam prav to, tako da… Pri meni je običajno tako, da imam novo knjigo kar nekaj časa na dosegu roke in jo stokrat prelistam naprej in nazaj in mi je ponavadi vedno bolj všeč.
Veš kaj, če imaš prve tri, potem si le nabavi še četrto.
Ko smo pa ravno pri knjigah, trenutno sem zelo navdušena nad Grško kuhinjo.
En lep sončen pozdrav obema!
Se mi tako dobro zdi, ker sem danes malo bolj zgodaj vstala (ob 7.15), ampak še to zato, ker sem imela zdravnika. Je tako lepo zjutraj, samo v postelji je pa tako toplo,… pol sm pa pozna, pa slabe volje, ko ležim do 10-ih! 🙂 No, tole je čist izven teme.
Hvala za mnenja obema! Glede na to, da knjige zaenkrat bolj stojijo na omari (ne kuham še toliko), bo tale knjiga počakala. Sicer jih pa ponavadi naročim, ker me pokličejo iz studia in imam popust, ker sem že vse 3 kupila tam.
A novo knjigo pripravlja? Ma, saj bom bankrotirala! 😉
Sem se pa včeraj spravila delat inventuro posnetih oddaj! Se jih je nabralo za 4 kasete (posneto v long play verziji) in zdaj moram vse pregledat in si zapisat, kaj je delal. Da bom vedela kje iskat. Je pa kar zamudno delo!
Pozdravček vsem!
Lp, Petra
Forum je zaprt za komentiranje.