Najdi forum

avast in zaščita

Živjo,

instalirala sem si antivirusni program imenovan Avast. ALi je ta program vredu in dovolj učinkovita antivirusna zaščita za računalnik? Računalnik med drugim uporabljam tudi za downloadanje filmov in glasbe, zdaj pa razmišljam, da bi si na računalnik namestila tudi spletno bančništvo in ravno zaradi slednjega me skrbi ali je moj računalnik dovolj zaščiten proti virusom Večkrat se mi namreč pojavlajo, odpirajo oz. skačejo po ekranu nezaželjene strani (npr. ste 1.000.000 obiskovalec strani in ste zmagali itd….).

Hvala za vaše nasvete in čas.

lp,

Majda

majda – denar in virusi NE gredo skupaj…

avast je sicer dovolj dober produkt, samo moraš ga redno
spremljati , osveževati, predvsem pa predno instaliraš
spletno bančništvo najprej očisti računalnik VSE zalege virusov in ostalega

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Jaz ga imam, mi ga je dal gor zelo dober računalničar, tako da jaz temu programu zaupam. Osvežuje pa se tako ali tako sam, vsakih nekaj ur. Pač, priporočam. Vsekakor sem zdaj veliko bolj zadovoljna, kot sem bila prej z Bit Defenderjem, zaradi katerega mi je internet včasih tako počasi delal, da sem norela.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

klemenxx,

hvala ti za hiter odgovor! Torej meniš, da ni varno imet na svojem računalniku spletnega bančništva, če imam samo zaščito z avastom? Naj povem, da nimam ravno veliko pojama o čiščenju virusov itd, tako da res oklevam s instalcijo spletnega bančništva.

Kako se pa naj znebim vseh teh nadležnih strani, ki se mi pojavljajo, ko grem na internet?

HVALA še enkrat za pomoč.
lp,

Majda

Najprej zaženi računalnik v varnem načinu, pa spusti avasta, da ti
pregleda VSE datoteke, potem si instaliraj še npr. AD-aware free verzijo
http://www.lavasoftusa.com/single/trialpay.php da ti pregleda in
odstrani vse ostalo, šele potem pa instaliraj pravilno tudi
spletno bančništvo – btw. od katere banke pa ???

pa boš imela lahko vse skupaj gor.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

klemenxx,
hvala ti še enkrat.
lp, Majda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close