Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Avantura z starejšo muco

Avantura z starejšo muco

Piši mi ma mail star sem 21

bitc0862@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
milfina, 24.04.2014 ob 18:06

Jaz ti bom opisala svojo izkušnjo. Ko sem se ločila, sem se odločila, da si omislim ljubimca – mlajšega in samo za sex. IN sem ga dobila. Bil je star tolk kot ti, jaz pa 38. Kar se tiče samega sexa bi rekla, da sem ga veliko naučila – je bil precej brez prakse ampak se je hitro učil. In zadnji sex je bil nekaj nepojmljivo dobrega, tolko orgazmov sem doživela, da sem jih na polovici nehala štet, bla sva pa u postli ene 6 ur, sex je bil s premori seveda, da je vmes prišel k sebi…. Drgač pa – kle se skriva ena past. Redko kdo od nas je tako narejen, da se lahko daje dol brez čustev, sploh če se tudi drugače ujameta, se imata kaj pogovarjati itd. Pazi, da se eden od vaju ne zaljubi, ker točno to se je zgodilo meni. kakor koli obrneš, mislila sem, da lahko imam nekoga samo za sex, ampak meni se ni izšlo in sem na koncu trpela, ker sem se preveč navezala, zato sem vse skupaj sama prekinila in stežka šla naprej. Sem rabila kar nekaj časa, da sem se pobrala. Pazi, tudi tebi se lahko zgodi – lahko se zalubiš ti ali pa ona… No, če gre obema res samo za sex, potem je ok – uživancija na kvadrat. jaz sem s tem svojim zeloooo uživala v spolnosti in me je dobro zadovoljil, ko sem mu enkrat pokazala, kaj mi je všeč 🙂

Hoj.

Odgovor na objavo uporabnika
Solinen prosol, 17.02.2025 ob 19:13

Hoj.

Kolko pa si zdaj stara?

https://midgt.eu/sex

Oj evo dame oglaste se

krtonca@gmail.com

Dobrodošle

Tole pa drži kot pribito… saj sex je res močna droga. Ampak pol je pa PEKLENSKO. Jst sm se zalubu. To te tko prbije da neveš kje si doma. Kako pa to prebolet, pa nihče neve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close