Avans za dopust
Dogovarjam se za dopust z domačini na Hrvaškem. Razumljivo, da si od mene želijo avans… Kako naj bom prepričana, da bo vse OK, da ne bo “babnca” popokala denar in ušla v tujino, no, bolj realno, da mi ne bo apartmaja oddala nekomu drugemu in bomo prišli dol ter odšli z dolgimi nosovi. Se je to že komu zgodilo?
To ravno ne, enkrat pa se nam je zgodilo, da smo poslali denar, ko smo prišli pa tja (z majhnimi otroki), je bila pa taka svinjarija, da smo samo spokali in hvala bogu našli en normalen apartma. Za avans smo se pa pod nosom obrisal, seveda ga nam ni hotela vrnit.
Sicer pa nimam slabih izkušenj.
Lp B
Jaz že kar nekaj let rezerviram apartma preko interneta pa se do sedaj zaenkrat še nisem nasmolila. Avansa dam ponavadi 100 evrov. Ko smo naslednje leto letovali v istem apartmanu pa lastnik niti avansa ni zahteval, saj nas je očitno ocenil za zanesljive in korektne. S tem mislim, da bi mu pravi čas odpovedali rezervacijo, če slučajno ne bi šli k njemu. Letos sem našla preko interneta en apartma na Rabu (Mundanije), ki na slikcah izgleda zelo nobel. Avansa sem plačal 100 evrov in upam, da bo tudi letos vse OK. Sicer pa grem konec meseca tja in se bom lahko o tem prepričala med 14-dnevnim bivanjem.
Forum je zaprt za komentiranje.