AutoRoute
Fluri napisal:
> Bi rabil program AutoRoute 2005 oz. novejšo verzijo od katere
> imam sedaj (2001) !!!!
Pojdi in kupi. Piratskih nasvetov tu ne bi smel dobiti.
>Ali je varianta da jo dobim iz neta ali
ja, na netu imaš tudi web verzije planerjev poti.
> pa je kaka druga možnost seveda pa mora biti zadeva _brezplačna
> !!!!!
motijo me klicaji in “seveda brezplačna”. 🙂 Če res rabiš, ti ne bo škoda denarja. Drugače pa ni krize, ne? 🙂
AutoRoute 2005 je neuporaben ker ne pozna Slovenijo in naših cest.
Poskusi na netu naslov naši kraji in ceste so vsi gor z malim trikom: krilate pošasti v imenih krajev spusti: Škofja Loka = Skofja Loka in boš presenečen nad kvaliteto.
P.S: Kraje lahko pišeš tudi s poštno številko……
profa
Janez, takšni osebki kot si ti mi gredo pa res na k…
Fluri je samo napisal, da bi rabil kaj brezplačnega, ne pa da mu nekdo kot si ti soli pamet in pametuje.
Če nimaš kaj za pomagati, potem raje ne tipkaj!!!!
!!!!
sem dal zanalašč klicaje, ker te tako “vzburjajo”!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa itak večina (če je le možnost), za doma uporablja piratske verzije oz. brezplačne,…
No no fanta, zakaj se pa zdaj razburjata???!!!!!!!!! :))
Noben te ne sili, da si kupiš software za $10.000 če si ga ne moreš privoščit. Pač poiščeš cenejšega ali pa brezplačnega.
Tudi Mercedeza ne boš sunil ali odpeljal, pa čeprav bo odklenjen in imel ključe notri, kajneda? Boš pač kupil avto po svojih zmožnostih ali pa šel na javni prevoz če niti to ne zmoreš.
no no no.
hmmm, razlika je avto ali pa en program. Seveda odvisno kakšen program. ampak nič ne de. mi se pogovarjamo o enem navadnem autor. in ne o ne vem kakšni hudo hudo vrednem programu.
Pa nimamo na cesti anarhije, da boš kar sunil avto, če bodo ključi notri.
Zato naj o “pametnih predlogih ala Janez” komentira RES TISTI, KI NI NIKOLI IMEL PIRATSKIH PROGRAMOV.
Za avto pa lahko jaz komentiram, ker nisem in nikoli ne bom kradel… 🙂
Ne bo držalo. Že nekaj let Auto Route ne podpira Slovenije. Mesta že pokaže, kar poskusi (če ga imaš) določiti pot npr. od Ljubljane nekam po Sloveniji. Ne dela pravilno, medtem ko je bila stara verzije, mislim, da še 2002 brezhibna. Tudi na angleški spletni strani med državami ni omenjena Slovenija.
Slovenija je najboljše obdelana v Adriaroute, ki funkcionira na Garminih, odlično pa si lahko pomagaš tudi s TIS-om. Odlična zadeva je tudi , problem je le, da moraš vedeti, v kateri občini je hiša, ki jo iščeš.
Forum je zaprt za komentiranje.