Auto resetiranje???!!!??
Imam kabelski internet. Nekaj dni sem imela popolnoma izključen računalnik in modem zaradi preurejanja stanovanja.
Danes pa sem vse vklopila (vem da sem vse pravilno :)) in se je pojavil problem.
Najprej se ni hotel povezati z internetom. Sem poizkusila z winipcfg pa se mi je izpisalo nekaj takega kot Usodna napaka, ni IP konfiguracije. Ko sem že skoraj izgubila živce, sem iz modema potegnila ven Ethernet žico in jo čez nekaj trenutkov dala nazaj. In je delalo. Uhh :))
Pojavilo se je pa nekaj drugega, in sicer da sem recimo, na internetu nekaj minut in nenadoma nastane tema, ker se mi računalnik kar sam resetira. Prav zoprna zadeva. Zakaj se to dogaja? Mi kdo lahko odgovori?
Hvala in lp
Omenila si preurejanje – morda tudi kaj s kabli? Torej je možno, da je kaj električnega.
Prav tako je možno, da se ti je kaj spremenilo v Biosu in je sedaj računalnik preveč pritisnjen ob id, tj. da mora delati hitreje kot zmore.
Je morda sedaj računalnik bližje kaki steni ali v kakem kotu, kjer mu je prevroče? Bi lahko pekla jajca na ohišju računalnika?
Na koncu bi omenil še možnost, da kdo preskuša kake finte s tvojim računalnikom na daljavo, ampak bi me čudilo, da bi to šele sedaj opazila. Se to dogaja samo, ko si na Internetu?
Forum je zaprt za komentiranje.