atom…ant
mogoče ne moraš ničesar izbrskati zato ker ni bilo nikjer še objavljeno in mogoče ljudje niso prej tega poznali? pod krnom je še nekaj malo bolj zanimivih stvari kot pa ta “prvoaprilski” krog kot pravi atom.. ant, očitno je on ekspert na tem področju tako da se jaz umikam in prepuščam njemu v njegovi bebavosti, da vas pouči o tem.
Ma, brezveze Lox, mravlja pač nikoli ne bo uspela razmišljati o čem drugem, kot o oštarijah, kjer si natrpa želodec.
Google earth ima pa tako medle fotke, da ničesar ne najdeš. Ostanki katere kulture bi pa to lahko bili?
In iz katerega obdobja? čudno, da tako visoko. Mogoče so pa vojaki 1. svetuvne vojne v dolgotrjnem čakanju kaj ustvarjali?
hja, ta zadeva ni prav nič visoko, višje v visokogorju imaš tega še veliko, le da so kamnite stvari.
prav pod pobočjem krna je en velik kamnit krog, ki je služil kot obredno mesto, slovenski stonehenge ga tudi imenuje uradna slovenska arheologija, zatadi velikosti in postavitve po smeri nebi, in tega je pri nas v gorah še veliko!
a to je zadnja kurčveva stvar da sem napisal na MON o teh stvareh, mi pač gre na kurac če se en kreten kot je atom…ant poskuša delati nekaj pametnega ali pa on morebiti mislil da je šaljivec, haha.
tu je krog pod krnom, ta je kamniti in 4 je kamni v središču so točno poravnani po straneh neba. to so ugotovitve uradne arheologije.
http://wikimapia.org/#lat=46.2518157&lon=13.6562097&z=19&l=0&m=h&gz=0;136555176;462515829;0;4433;8530;4711;8932;186;242;0;27;4229
ni vsak krog obredni krog, te se določi s podrobnešimi raziskavami, nekateri novejši so bili samo ograde za drobnico ali pa morebiti ograjeni vrtovi, je pa v slovenskih alpah tega še veliko, cela serija megalitskih postojank ki se šele odkrivajo zadnja leta.
[img]http://www.mohorjeva.org/images/upload/2012/2879_Ostaline_megalitske_kulture_v_slo._Alpah_x250_y.jpg[/img]
Fri…. išče nek labirint, ostali mu pomagajo, zaenkrat ni uspeha :([/quote]
mah… bolj se zdi, da Fri…išče nek labirint, ostale mu pa v rit lezejo. Fri…objavi kakšen komad, ki ga večina sploh ne dojema, kaj šele, da bi bil všeč, pa vseeno jodlajo, kako je dober…..
Vsak od treh/štirih možakov tle gor ima pač krog svojih oboževalk, ki še vedno upajo, da jih bo kateri dvignil na svojega konja in odpeljal ven iz pustega življenja, ki ga živijo v realnosti.
Še vedno mi dvigne pritisk, ko se spomnim, kako je pdjetje AJM uničilo arheološko najdišče v Mariboru. Zato me zmrazi, ko nekdo duhoviči ob takšnih temah. Mravjla, mislim, da je bolje, če se ne oglašaš več. V miru pojej tisto pohano piško in razmišljaj, kako bi na kakšno najdišče postavil gostilno:) Lep dan vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.lekarnar.com/images/products/34/huge/Perse_Forte.jpg?1288190078[/img]