Atmosferci
Tudi jaz Lee ne bom nikoli prebolela, ze odkar sem prejela vest o njeni smrti vsak dan mislim na njo. Dobesedno vsak dan, ne gre drugace. In se zdaj ne morem dojeti, razumeti kako je sploh lahko prislo do te tragedije. Ne verjamem, da je obupala nad zivljenjem in mislim, da verjetno res nikoli ne bomo izvedeli resnice. Lea je bila krasna, skrbna zenska. Zal mi je, da nisva bili v stikih zadnja leta. Sva se pa druzili v otrostvu in najstniskih letih in taksno jo bom ohranila v najlepsih spominih.
MetkaCotić, 26.08.2025 ob 11:34
Kaj pa mislite o Cirilu? Se vam zdi on iskren tip človeka?
je ratu važen pa pomemben zadnje 2leti vidim se opazi, mu je stopila slava in vse to malo v ego pa ga bilda….je rad v centru pozornosti in dogajanja javnega lajfa zdej se z to tanovo punco. Se mece ven malo visjo klaso
Jure je pa uredu pristen kot je bil se ne mece ven.
Ne bo udaril ja, tako kot mu je Lea pomenila vse da ji je pocel take grozote ja. Lepo vas prosim! Ce lahko enemi cloveku storis toliko hudega in to pred otroci ves da je to slab clovek! In ne ne bo se spremenil ker se je to dogajalo dalj casa le stopnjevalo se je! In tak clovek ima skrbnistvo!!! Groza!
Forum je zaprt za komentiranje.