Atmosferci
Kdorkoli je vedel za nasilje in ga ni prijavil policiji je po mojem mnenju kazensko odgovoren.
Če je bila prijava o večkratnem nasilju podana na policijo in ta ni ukrepala so pa žal tudi oni kazensko in finančno odgovorni. Po mojem nestrokovnem mnenju.
Ne razumem kako ji ni vsaj oče pomagal in nasilneža “malo” umiril? Ali res ni vedel? Zakaj mu niso povedali? Ne morem verjeti? Ali tožijo državo? Policaje? Saša za morebitno nasilje in morda še kaj več? Ali je bila vpletena tudi droga in/ali alkohol? Mogoče se je potem komu tudi “zmešalo”. So jih testirali?
Vprašanj je cel kup. Itak pa verjamem, da so kriminaliti vse temeljito preverili. Saj po taki tragediji, takšen primer verjetno prevzamejo najboljši in najbolj sposobni. Ampak žal prepozno.
Jaz verjamem, da Lein oce ni vedel za maltretiranje. Ne razumem pa, zakaj mu ne bi oz. niso povedali. Kolikor ga poznam, mislim, da bi naredil red oz. postavil tipa na svoje mesto. To je res nepredstavljiva tragedija, primerljiva z ameriskimi filmi. Rada bi verjela, da so kriminalisti opravili svoje delo vestno, a nikoli se ne ve. Nasilnez, ki se predstavlja publiki kot „neskoncno ljubec oce”..
Meni Ciril ni simpaticen, deluje mi narejen oz. fejk. Sebastjan se mi zdi zelo naiven/neveden, saj ocitno se vedno podpira/prijateljuje s Saso. Edini normalen oz. vsecen se mi zdi Jure, pa se on me je razocaral, s tem ko je sel Sasi za prico na sodisce. Verjetno je zdaj koncno „spregledal” in se distanciral od njega. Sicer pa je bila danes spet obravnava na sodiscu, ce se prav spomnim?
Soncnica232, 26.08.2025 ob 11:46
Meni Ciril ni simpaticen, deluje mi narejen oz. fejk. Sebastjan se mi zdi zelo naiven/neveden, saj ocitno se vedno podpira/prijateljuje s Saso. Edini normalen oz. vsecen se mi zdi Jure, pa se on me je razocaral, s tem ko je sel Sasi za prico na sodisce. Verjetno je zdaj koncno „spregledal” in se distanciral od njega. Sicer pa je bila danes spet obravnava na sodiscu, ce se prav spomnim?
ja, danes ob 9:00 je bila obravnava.
od vedno mi je bil antipaticen. Ze po prejsnih forumih, ki so jih pridno brisali, je bil moj komentar da je en copatek. Kako glasno je branil svojega kolega, zdaj pa rep med noge. Verjetno se je ustrasil zaradi sluzbe. Ce stojis prijatelju ob strani potem mu stoj tudi v slabem. To so ta novodobna prijateljstva.
Samo v Sloveniji se lahko zgodi da nasilni partner dobi skrbništvo nad otroki ko mama umre v sumljivih okoliščinah tako kot Lea Plut. Sem mislila, da ni nikjer zabeleženo to njegovo nasilje, ampak če so policijski zapisniki, zapisniki csd in zapisniki psihoterapevtskih obravnav, izjave prič????? Kako da ima potem on otroke v skrbništvu????
uffff, men grejo kr kocine pokonci, k berem članek na žurnalu … ta tip ni normalen, moru bi it na zdravljenje. Saša, če to bereš, pejt se zdravit in odmakni tožbo, ker nimaš niti procenta šans, da boš dobiu hišo…
Lee ne bom nikoli prebolela, čeprau sem jo poznala samo na živjo.
ne da mi miru njena smrt.
TJ, 27.08.2025 ob 10:42
uffff, men grejo kr kocine pokonci, k berem članek na žurnalu … ta tip ni normalen, moru bi it na zdravljenje. Saša, če to bereš, pejt se zdravit in odmakni tožbo, ker nimaš niti procenta šans, da boš dobiu hišo…
Lee ne bom nikoli prebolela, čeprau sem jo poznala samo na živjo.
ne da mi miru njena smrt.
Se strinjam. To je živa groza.
Se to: opazila sem, da se vedno veliko ljudi sledi Sasi na IG. Se posebej bi izpostavila znane ljudi kot so npr. Peter Prevc, Domen Prevc, Matej Mohoric in mnogo drugih. Zdaj, ko ze vrabci zunaj civkajo, kaj je ta tip pocel/naredil Lei in sem prepricana, da so doticne osebe slisale za nasilje in sodni postopek, ce ne drugje pa vsaj na Zurnalu.. res sramota, da se zdaj toliko njih sledi in vsecka tega človeka!
Soncnica530, 27.08.2025 ob 20:58
Se to: opazila sem, da se vedno veliko ljudi sledi Sasi na IG. Se posebej bi izpostavila znane ljudi kot so npr. Peter Prevc, Domen Prevc, Matej Mohoric in mnogo drugih. Zdaj, ko ze vrabci zunaj civkajo, kaj je ta tip pocel/naredil Lei in sem prepricana, da so doticne osebe slisale za nasilje in sodni postopek, ce ne drugje pa vsaj na Zurnalu.. res sramota, da se zdaj toliko njih sledi in vsecka tega človeka!
Ljudje se enostavno ne zelijo vmesavat v tuje druzinske odnose. Ni treba obsojat.
Forum je zaprt za komentiranje.