Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Atmosferci

Atmosferci

Odgovor na objavo uporabnika
Za zapret so, 20.08.2025 ob 11:54

Meni niso všeč ker ne marajo ženske. Je Anže Tomič povedal.

Zanimivo, kdo to piše, nekdo, ki je dobil info…., škoda, VVEELLIIKKAAA škoda, da je bila Lea kreiranja…..

V Leini druzini je ženski spol vedel za nasilje, a niso niti pomislili, niti verjeli, da je sploh kaj takega mogoce, da se lahko reees zgodi nekaj tako krutega v tem času, saj se take stvari dogajajo samo v filmih. Bila je predobra in prenaivna in prepozno spregledala.

Kdorkoli je vedel za nasilje in ga ni prijavil policiji je po mojem mnenju kazensko odgovoren.

Če je bila prijava o večkratnem nasilju podana na policijo in ta ni ukrepala so pa žal tudi oni kazensko in finančno odgovorni. Po mojem nestrokovnem mnenju.

Ne razumem kako ji ni vsaj oče pomagal in nasilneža “malo” umiril? Ali res ni vedel? Zakaj mu niso povedali? Ne morem verjeti? Ali tožijo državo? Policaje? Saša za morebitno nasilje in morda še kaj več? Ali je bila vpletena tudi droga in/ali alkohol? Mogoče se je potem komu tudi “zmešalo”. So jih testirali?

Vprašanj je cel kup. Itak pa verjamem, da so kriminaliti vse temeljito preverili. Saj po taki tragediji, takšen primer verjetno prevzamejo najboljši in najbolj sposobni. Ampak žal prepozno.

Še vedno ne vemo nič?

Jaz verjamem, da Lein oce ni vedel za maltretiranje. Ne razumem pa, zakaj mu ne bi oz. niso povedali. Kolikor ga poznam, mislim, da bi naredil red oz. postavil tipa na svoje mesto. To je res nepredstavljiva tragedija, primerljiva z ameriskimi filmi. Rada bi verjela, da so kriminalisti opravili svoje delo vestno, a nikoli se ne ve. Nasilnez, ki se predstavlja publiki kot „neskoncno ljubec oce”..

Njen fotr je vse vedu.

Kaj pa mislite o Cirilu? Se vam zdi on iskren tip človeka?

Meni Ciril ni simpaticen, deluje mi narejen oz. fejk. Sebastjan se mi zdi zelo naiven/neveden, saj ocitno se vedno podpira/prijateljuje s Saso. Edini normalen oz. vsecen se mi zdi Jure, pa se on me je razocaral, s tem ko je sel Sasi za prico na sodisce. Verjetno je zdaj koncno „spregledal” in se distanciral od njega. Sicer pa je bila danes spet obravnava na sodiscu, ce se prav spomnim?

Meni se zdi Ciril malo neiskren. Jure je edini, ki je res tak kot je.

Soncnica232, 26.08.2025 ob 11:46

Meni Ciril ni simpaticen, deluje mi narejen oz. fejk. Sebastjan se mi zdi zelo naiven/neveden, saj ocitno se vedno podpira/prijateljuje s Saso. Edini normalen oz. vsecen se mi zdi Jure, pa se on me je razocaral, s tem ko je sel Sasi za prico na sodisce. Verjetno je zdaj koncno „spregledal” in se distanciral od njega. Sicer pa je bila danes spet obravnava na sodiscu, ce se prav spomnim?

ja, danes ob 9:00 je bila obravnava.

anonimnež706, 26.08.2025 ob 13:22

ja, danes ob 9:00 je bila obravnava.

Kaj novega na obravnavi?

Zurnal poroca: https://www.zurnal24.si/magazin/vip/po-smrti-manekenke-in-supermodela-slovenije-fotograf-tozi-njenega-oceta-446028#google_vignette

Kupnino je nakazal foter, hiša je bila od hčerke, ker sta bila v ločitvenem postopku, mu pripada 1/2 hiše? Kaj pa odkup druge polovice?

Če bi vi imeli hčerko in če bi sumili, da vam jo je ubil partner, bi mu prepustili hčerkino hišo? Jaz ne.

Zakaj zeli nekaj, kar so kupili Leini starsi? Naj mu mama kupi hiso pa naj zivi v njej, ce ni sposoben sam zasluzit. Letos verjetno ni bilo preseravanja na dopustu.

od vedno mi je bil antipaticen. Ze po prejsnih forumih, ki so jih pridno brisali, je bil moj komentar da je en copatek. Kako glasno je branil svojega kolega, zdaj pa rep med noge. Verjetno se je ustrasil zaradi sluzbe. Ce stojis prijatelju ob strani potem mu stoj tudi v slabem. To so ta novodobna prijateljstva.

Samo v Sloveniji se lahko zgodi da nasilni partner dobi skrbništvo nad otroki ko mama umre v sumljivih okoliščinah tako kot Lea Plut. Sem mislila, da ni nikjer zabeleženo to njegovo nasilje, ampak če so policijski zapisniki, zapisniki csd in zapisniki psihoterapevtskih obravnav, izjave prič????? Kako da ima potem on otroke v skrbništvu????

saj ni bil nasilen do otrok, nasilen je bil do partnerke. Morda zato.

uffff, men grejo kr kocine pokonci, k berem članek na žurnalu … ta tip ni normalen, moru bi it na zdravljenje. Saša, če to bereš, pejt se zdravit in odmakni tožbo, ker nimaš niti procenta šans, da boš dobiu hišo…
Lee ne bom nikoli prebolela, čeprau sem jo poznala samo na živjo.
ne da mi miru njena smrt.

TJ, 27.08.2025 ob 10:42

uffff, men grejo kr kocine pokonci, k berem članek na žurnalu … ta tip ni normalen, moru bi it na zdravljenje. Saša, če to bereš, pejt se zdravit in odmakni tožbo, ker nimaš niti procenta šans, da boš dobiu hišo…
Lee ne bom nikoli prebolela, čeprau sem jo poznala samo na živjo.
ne da mi miru njena smrt.

Se strinjam. To je živa groza.

Anonimno 2243, 27.08.2025 ob 10:22

saj ni bil nasilen do otrok, nasilen je bil do partnerke. Morda zato.

Ne verjamem, da ni bil nasilen do otrok, nasilen človek je nasilen človek in nasilno je tudi to, da otroci gledajo kako fotr mamo pretepa

Pa glede na to da sta gotovi dedinji hčerki, je konflikt interesov to, da on kot nasilni loceni partner toži očeta. On tudi pravno očitno zastopa hčerki in hočerazpolaga z njuno lastnino

Anonimno686, 27.08.2025 ob 12:08

Ne verjamem, da ni bil nasilen do otrok, nasilen človek je nasilen človek in nasilno je tudi to, da otroci gledajo kako fotr mamo pretepa

ne vem, jaz sem slisala, da do otrok ni bil nasilen….kaj sta pa videli vesta samo oni dve.

Se to: opazila sem, da se vedno veliko ljudi sledi Sasi na IG. Se posebej bi izpostavila znane ljudi kot so npr. Peter Prevc, Domen Prevc, Matej Mohoric in mnogo drugih. Zdaj, ko ze vrabci zunaj civkajo, kaj je ta tip pocel/naredil Lei in sem prepricana, da so doticne osebe slisale za nasilje in sodni postopek, ce ne drugje pa vsaj na Zurnalu.. res sramota, da se zdaj toliko njih sledi in vsecka tega človeka!

Soncnica530, 27.08.2025 ob 20:58

Se to: opazila sem, da se vedno veliko ljudi sledi Sasi na IG. Se posebej bi izpostavila znane ljudi kot so npr. Peter Prevc, Domen Prevc, Matej Mohoric in mnogo drugih. Zdaj, ko ze vrabci zunaj civkajo, kaj je ta tip pocel/naredil Lei in sem prepricana, da so doticne osebe slisale za nasilje in sodni postopek, ce ne drugje pa vsaj na Zurnalu.. res sramota, da se zdaj toliko njih sledi in vsecka tega človeka!

Ljudje se enostavno ne zelijo vmesavat v tuje druzinske odnose. Ni treba obsojat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close