Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ateistična logika (mal za smeh)

Ateistična logika (mal za smeh)

https://i1.wp.com/www.sketchbooksilliness.com/wp-content/uploads/2016/12/120316-AtheistLogic-v6-720px.jpg?fit=720%2C1008&ssl=1

Ateisti so tepci!! ???

Rofl Rolling On The Floor Laughing GIF - Rofl Rolling On The Floor Laughing  Laugh - Descubre & Comparte GIFs

????

S tole šalo je nekdo totalno zgrešil….

Tale šala je pa res slaboumna. Morda bi imela point pred 500 leti, ampak v današnjih časih, ko smo napredovali tako v sociološkem kot znanstvenem smislu, ko vemo, da je Zemlja le mikroskopsko majhna pikica v vesolju in ko se zavedamo, da človek ni center vesolja, pa izpade zelo neumno.

Avtorju ne bi škodilo, če bi kakšno uro, ki jo preživi v farški cerkvi, raje namenil branju knjig, da si malo razširi obzorja.

Verniki. Nismo popolni, smo pa bolj popolni od ostalih.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 04.12.2021 ob 08:52

Verniki. Nismo popolni, smo pa bolj popolni od ostalih.

https://4.bp.blogspot.com/-2F2YivUYbQA/UA4SrxUGvuI/AAAAAAAAAoE/8KiGNI39Lew/s1600/epicurus.jpg

Predvsem imate večvrednostni kompleks, očitno. Nič nenavadnega, če pogledamo zgodovino krščanstva (križarske vojne, zažiganje preveč pametnih, razgledani in sposobnih žensk (=čarovnic), podpiranje suženjstva, zatiranje žensk, homofobija, šovinizem). Skratka, res, same pohvale, perfektni ste. Bog je res ponosen na vas.

Namenjeno wd40.

A lahko vsi pogledate v temo SILI JU HODITI V CERKEV.

Ta tema je bila odprta, ker smo se v tisti temi ravnokar udarili.

Tam sem jim napisal, da ne vrjamem v boga ker še nikoli ni dal izjave za javnost na TV. Pa so mi v dokaz, da bog obstaja napisali, da tudi zrak, dež in megla niso nikoli dali izjave za javnost a vseeno obstajajo tako kot bog. ?

????????

Ej koka…

Nadmašuješ sam sebe. Res.

Meni ni smešno, ker je sfaljeno v bistvu.

pise… Da ce bi vam se na papirju napisano sputilo… In se da bi opipali… Nebi verjeli. Ker ste laznivci…

Pise isto nekako ne vem tocno…

Da vam niti en dokaz ne pride… Ne vem tocno..  Da se še bolj udaljujete oz sa posmeh uzemate…

Kokoši, 04.12.2021 ob 09:47

A lahko vsi pogledate v temo SILI JU HODITI V CERKEV.

Ta tema je bila odprta, ker smo se v tisti temi ravnokar udarili.

Tam sem jim napisal, da ne vrjamem v boga ker še nikoli ni dal izjave za javnost na TV. Pa so mi v dokaz, da bog obstaja napisali, da tudi zrak, dež in megla niso nikoli dali izjave za javnost a vseeno obstajajo tako kot bog. ?

Hahahahaha. Dobra tale.

ajoooj, 04.12.2021 ob 09:51

Hahahahaha. Dobra tale.

Vem ?

Sej zato pa sem obupu in se nehu prerekat z njimi.

Vsak je nekje za svojim računalnikom in razmišlja z lastno glavo. Skupne glave nimamo. Z vaše pozicije gledano ste vi v centru vesolja, oziroma če sem bolj precizen je center vesolja znotraj vas samih.

V principu s(m)o oboji verniki po svoje. Eni verjamejo, da Bog obstaja, drugi da ne obrataja. Bojišče… dokaži.

Tudi v astronomiji in recimo v njenih podvedah vsi danes vedo za temno energijo, ki naj bi predstavljala kar 68% vse energije vesolja… pa nobeden ne ve, kaj to sploh je. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=9mer-nY15Xc

Tole je boljša šala:

Vemo, da bog obstaja, a tega še nismo uspeli dokazati.

Vemo, da bog ne obstaja, a tega še nismo uspeli dokazati.

😉

Morda razumeš pomen besede popolnost?

za malo zabave, 04.12.2021 ob 10:45

Tole je boljša šala:

Vemo, da bog obstaja, a tega še nismo uspeli dokazati.

Vemo, da bog ne obstaja, a tega še nismo uspeli dokazati.

😉

Ne. Ena stran pravi: “obstaja”

Druga stran pravi: “ne verjamem”

Na komu je zdaj breme dokazila?

Sej je pustil Bog znake… In to pred nosom.

Samo dlje od nosa moras videt… To pa ja… Pri marsikateremu se tukaj zatakne.

Blaablaa, 04.12.2021 ob 12:31

Sej je pustil Bog znake… In to pred nosom.

Samo dlje od nosa moras videt… To pa ja… Pri marsikateremu se tukaj zatakne.

Dej ti verski fanatik, utihni že enkrat. Cel forum zasmetiš z temi nebulozami

Anonimno 8096, 04.12.2021 ob 12:52

Dej ti verski fanatik, utihni že enkrat. Cel forum zasmetiš z temi nebulozami

Hmmm… Le kdo je to napisal??? Le kdo??

Pozdrav zatebe.

https://postimg.cc/tYPFqNSV/228e7ccb

Pač, nimate dokazov. Zato pa se reče vera. Ker temelji na verovanju, ne na dejstvih.

Za razgolacenost v zimi sem vam zadnjic obljubil

https://postimg.cc/4mNrGxbD/5b8a02c0

se pravi… 5 tisoč let nazaj, ko ljudje niso razumeli, kako stvari delujejo, so si rekli, e – to je moral naredit bog.

in po 5.000 letih, eni še zdaj mislite, da so imeli prav?

glede na to, kako nepredstavljivo ogromno je vesolje, ki smo ga z našimi napravami sploh zmožni zaznati, vi mislite, da obstaja neko nadnaravno bitje, ki se ukvarja s tem, kaj počne neka mrgolazen na nekem prahcu nekje v nekem zakotju vesolja?

ker v primerjavi z neskončnostjo vesolja smo točno to. nepomembna mrgolazen, ki bo verjetno v par sto letih tudi izginila, ker si bo uničila vse možnosti preživetja na tem planetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close