Asus probe 2 – hlajenje???
Dober večer!
Prejšnji teden so mi priklopili kabelski internet in ko sem danes inštaliral antivirusni program Panda ( ribera), se mi je računalnik naenkrat upočasnil in napisal, da imam virtualno memorijo pod nivojem (???)in računalnik je naenkrat postal zeloooo počasen!
Nato sem računalnik resetiral in potem je bilo še slabše- čakal sem cca. 15 minut, da se je kaj zgodilo.
Računalnik mi ob zagonu pokaže Asus probe 2 in nato sem opazil, da mi je napisalo, da sta šasija in ventilator pod nivojem???
Pojma nimam kaj bi to bilo in ponovno sem čakal 20 minut, da je računalnik začel delovati hitro kot ponavadi.
In sedaj upam, da me bo kdo potolažil in mi povedal, da ni nič hudega, oziroma mi svetoval kaj naj storim.
Pri zadnjem zagonu pa se Asus probe 2 ni pojavil!
Hvala vam za vse odgovore!
lep dan!
Glede na to, da ste komaj po enem tednu naložil protivirusni program, bi vam priporočala online vurs scan. Tu je link
Opisala vam bom svoj primer:
Vse je začelo počasi delovati , parkrat se mi je isto prikazala asus ob vklopu. Sčasoma se mi je začel izklapljati monitor, tudi sredi dela. Ko sem za vsak slučaj želela preveriti z online virus scan, se mi je ekran izklopil, preden mi je uspelo skenirati pc. Bila sem že skoraj prepričana, da mi je šla matična. Računalnik sem izklopla za dva dni popolnoma, tudi iz elektrike.
Nato sem ga vklopla in sem šla takoj na online virus scan. Kliknila sem samo scan trde diske in mi je že po nekaj minutah pokazalo, da imam okužene tri sistemske datoteke. (exploit virus-podrobnega imena se ne spomnim).Virus so mi odstranli , že med samim skeniranjem in pol je bilo vse ok. Zgleda, da če je računalnik popolnoma izklopljen(elektrika) tudi virus rabi en čas, da se ponovno zažene in imaš dovolj časa, da opraviš online scan.
Poskusi, škodit ne more.
Zgleda, da če je računalnik popolnoma izklopljen(elektrika) tudi virus rabi en čas, da se ponovno zažene in imaš dovolj časa, da opraviš online scan.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL
Izjava tedna.
Torej naslednjič dobiš iz tehnične pomoči naslednji stavek:
Spoštovana guspa:
Ker ste napisala, da imaste virus na svojem računalniku, vam svetujemo, da računalnik ugasnete, izključite kabel iz 220 V, nato:
– greste malce oplen vrtiček
– v trgovino po osn. življenske potrebščine
– v gostilno dedca poiskat
– v vrtec po mularijo
– naredite jim kosilo
– nič hudega dedca primete za krvatelc in odpeljete malce na kulturno izobraževanje (priporočamo ogled Figarove svatbe)
– vse domače daste spat
– se usedete pred računalo
– vštekate kabel v računalo in 220v
– ko se računalo postavi, imate še 4 min. in 22 sek. časa, ker je virus še tako šokiran, da ne pride k sebi in takoj naredite on-line scan.
Virus uspešno odstranite..
– Zmaga še ene mamke
– lep nasmešek med spanjem (menda pomlajuje).
Loooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Forum je zaprt za komentiranje.