Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Astrolog?

Astrolog?

Brez zafrkancije, če je le mogoče – trenutno se nahajam na življenskem razpotju in ne vem katero smer ubrati. Vsaka me lahko drago stane če zafrknem. Ljudi okoli sebe ne morem spraševati za nasvete ker je situacija specifična. Ima kdo izkušnje s kakšnim astrologom ki bi me mogoče usmeril na pravo pot?

Ja Poslušaj svojo intuicijo,kdo drug neki bi bolje vedel od tebe?

Odgovor na objavo uporabnika
Pomaranca197, 14.01.2022 ob 16:50

Brez zafrkancije, če je le mogoče – trenutno se nahajam na življenskem razpotju in ne vem katero smer ubrati. Vsaka me lahko drago stane če zafrknem. Ljudi okoli sebe ne morem spraševati za nasvete ker je situacija specifična. Ima kdo izkušnje s kakšnim astrologom ki bi me mogoče usmeril na pravo pot?

Vzpostavi stik s uporabnico Grenivko. Ta ti bo znala pomagat

Če te bo to potolažilo,  pojdi , mogoče Kurent Ema? Drugače pa zaupaj svoji intuiciji, ta ti bo najbolje povedala. Jaz ne zaupam šlogarjem, astrologom, ampak ko sem bila mlada, sem pa veliko teh klicala. Mladost je norost

Kaj pa vem, intuicija me skrbi ker sem se že opekla v preteklosti. Saj ni rečeno da bi se potem nasvetov tudi držala, ampak mogoče da mi nekdo predstavi stvar v drugi luči.

Nostradamusa ni več, pa še on bi ti povedal v prispodobah, ki si jih lahko razlagaš na sto in en način.

Katerokoli pot izbereš, se lahko opečeš, ni poti, kjer je vsak dan ravno prav sonca.

Ne pripisuj drugim preveč nadnaravnih sposobnosti, ker če bi bili med nami vsevedi, bi bile vse težave že zdavnaj rešene, tako pa so še konec epidemije že večkrat napačno napovedali.

Vmesna, poceni recimo.

Izberi mogoče astrologa iz tujine. Pobrskaj po you tubu, npr Ashish Mehta, Osher, David iz Argentine, Lada Duncheva. Ne vem ,če vsi delajo s strankami, ampak bo že proizvedel. Osher je kot astrolog imel veliko intervjujev z drugimi astrologi, bi rekla da so vsi dobri.

Saj lahko Lada v prvo al ne? ?☺☺☺

Vsaka odločitev je prava. Tudi odločitve, ki so nas drago stale, so bile za nekaj koristne, saj smo se nekaj naučili iz njih. Reši se strahu in ne poskušaj imeti vsega pod kontrolo, temveč se prepusti (svoji zvezdi), potem ne boš rabil astrologov.

Ena boljših astrologinj je Julijana Oremović.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close