Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Asti vrečko se ne zdi nič takega zapraviti61, 2 mio eur za zidanico

Asti vrečko se ne zdi nič takega zapraviti61, 2 mio eur za zidanico

Ce pa cigan na socialni podpori kupi hišo ste pa vsi v luftu.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica (res ta prava), 24.08.2025 ob 17:39

Pod to vlado je to super, 24.08.2025 ob 17:36

Stara forumašica (res ta prava), 24.08.2025 ob 17:32

Do konca antipatična baba, 24.08.2025 ob 17:20

Gina Taber, 24.08.2025 ob 16:05

Bravo, podpišem. S svojo zgonjeno pičko podpišem in potrdim.

Ta Asta je zoprna in antipatico ko vrag, v enem od prejšnjih življenj so jo ziher zažgali na grmadi, zdaj pa čarovnice očitno še bogato nagrajujemo, Asta, Svetlana, z obema bi lahko podkuril, strašili babji kot je bilo en zgoraj opisal.

Skupaj z glavno vladno kurbo ki je mešanica konjske smrti in čarovnice. Ena za točke kao leve vlade unovčuje smrt sestre od pitaj boga kdaj, glavni peder v državi bo ps poročil svojo gej krinko, največjo droljo, kar jih je izpljunila iz pićke rodna gruda, sramota za Slovenijo, na dan te šarade bi vsi mi moral bodisi izvesti dejanje državljanske nepokorščina, bodisi se javno odreči državljanstvu Slovenije.

Bolje je vzet čefursko državljanstvo, kot komurkoli iz tujine reč Slovenc sem.

Sramota od države, v kristalni krogli vidim tri kurbe, of najstarejše do najmlajše za na kres, za glavo pa je treba skrajšat tudi vsaj enega toplovodarja.

Raje izberem diktaturo kot pedersko cipa plešočo navezo na bewcu.

Upaš navedenim v obraz povedati to, kar si anonimno napisal-a??

Daj melona ostarela ne važi se. Stari levičarji imate privilegije na račun ubogih delavcev. Rdeči so kradli po vojni in kradejo še zdaj glavno da njihovi potomci plešejo. Le plešite a pazite saj se vsak ples enkrat konča. Ples pa vodijo dekleta z postojnskimi … Slava Ukrajini, Živel Izrael.

Še enkrat te vprašam samo to

Upaš navedenim v obraz povedati to, kar si anonimno napisal-a??

A si pritegnjena ali kaj? Mar sem jaz to pisal? Res si bebo. A po novem forumas ne more podati svojega mnenja. Samo pritrjujem napisanemu, ce pa bi bil jaz avtor napisanega pa bi vsekakor stal za mnenjem. Ti pa si debilka prve sorte.

Re fe ren dum, 24.08.2025 ob 13:10

A ne, da je bolj pametno sedem milijonov za vnaprej propadel referendum zapravit?

Kolk milijonov smo dali za “pravno rezidenco” na Litijski?! Kaj imamo sedaj od tega? Mislite da smo pozabili? A nastevam se naprej?

Pod to vlado je super, 24.08.2025 ob 17:44

A si pritegnjena ali kaj? Mar sem jaz to pisal? Res si bebo. A po novem forumas ne more podati svojega mnenja. Samo pritrjujem napisanemu, ce pa bi bil jaz avtor napisanega pa bi vsekakor stal za mnenjem. Ti pa si debilka prve sorte.

Povprasala sem konkretnega avtorja in če to nisi ti, potem enostavno – ne odgovarjaj.

Napiši svoje mnenje in ne citiraj mene!

Stara forumašica (res ta prava), 24.08.2025 ob 17:47

Povprasala sem konkretnega avtorja in če to nisi ti, potem enostavno – ne odgovarjaj.

Napiši svoje mnenje in ne citiraj mene!

Tudi ti ostarela lajdra se imaš dobro na račun svojega atija ki je bil narodni heroj bwahahaha ????????

Levosučna komunajzerka si, stara cipa… A ti povem v obraz, daj naslov…

Levosučna komunajzerka, 24.08.2025 ob 18:58

Tudi ti ostarela lajdra se imaš dobro na račun svojega atija ki je bil narodni heroj bwahahaha ????????

Levosučna komunajzerka si, stara cipa… A ti povem v obraz, daj naslov…

V katerem času pa ti ziviš?

Moj oče je bil rojen PO po vojni!

Anonimno 1486, 24.08.2025 ob 17:46

Kolk milijonov smo dali za “pravno rezidenco” na Litijski?! Kaj imamo sedaj od tega? Mislite da smo pozabili? A nastevam se naprej?

Kok milijonov smo dali za neuporabljene testerje Janševih kokainarskih mafijozov?  Pa za respiratorje, ki stojijo po kleteh bolnišnic?  Kok milijonov za DARS NSi svinjarije?  Kok milijard nas je Janša zapufal v 2 letih vladanja?  Skoraj 10 MILIJARD!

Daj nehaj.

Verjetno ni kmetica, da bi se ukvarjala s kmetijsko dejavnostjo. Nakup zidanice za druge dejavnosti bi drugi državni organ moral izdati dovoljenje ali prepovedati uporabo v druge namene.

anonimno 9010Men, 24.08.2025 ob 22:03

Verjetno ni kmetica, da bi se ukvarjala s kmetijsko dejavnostjo. Nakup zidanice za druge dejavnosti bi drugi državni organ moral izdati dovoljenje ali prepovedati uporabo v druge namene.

Zidanica Marjana Kozine je že dalj časa zapuščena in brez ustreznega vzdrževanja propada, zaradi česar jo je Mestna občina Novo mesto pred leti odkupila in zasnovala načrt prenove. Ta bo med drugim tudi okrepila turistično ponudbo Trške Gore, so na ministrstvu za kulturo zapisali v sporočilu za javnost.

V sklopu prenove zidanice je tako načrtovana vzpostavitev novih kulturno-turističnih produktov: stalne interaktivne razstave o življenju in delu Kozine, rastoče zbirke ljudskega izročila prek vsakoletnih fizičnih in digitalnih tematskih razstav, rastoče zbirke dolenjskih vin, tematskega leta Marjana Kozine 2027, Kozinovega dneva (vsako leto 4. junija na skladateljev rojstni dan) in Mednarodnega glasbenega festivala Kozina.

To je opravičilo za zidanico?

Kaj pa želežniške postaje , sodna palača na litijski itd itd , nobenega sramu , samo spet bodo volili …..

Če je tak, 24.08.2025 ob 13:22

pa ne idite na volitve.

Kdor ne gre na volitve se v bistvu strinja z korupcijo, slabim stanjem v državi, apatičnostjo.

Noben drug razen vas osebno ne bo vstal za vas. Če ste lenuhi ali umski idioti, ki mislite, da se vas politika ne tiče ste v globoki zmoti. Politika vam določa vse, od nakupa piva v trgovini, do šnicla v gostilni, do bencina na pumpi, do plače, ki jo dobite….

Dolžnost državljana je, da se izobrazi kaj vladajoči počnejo in ukrepa, ko jim inštitucije krijejo hrbet!

In to se v demokraciji najlažje naredi na volitvah, referendumih, ker na koncu vsak glas šteje!

Levakarska plešoča drhal, 24.08.2025 ob 12:45

Za prenovo zidanice!

Kot bedak ki je volil Goloba, se sprašujem, koliko socialnih stanovanj bi lahko zgradili samo za to vsoto, plešočih milijonov napačno porabljenih ali za svoj žep je toliko, da segajo že v milijarde!!!

Medtem ko se tako radi hvalimo da smo druga Švica, ima že vsaka vas, kaj šele očima, kaj šele neko mesto, vse več klošarjev

Vse več ljudi, zlasti samskih po 55., 60 letu, ki nimajo svoje nepremičnine, oderuških najemnin tržnih pa ne zmorejo.

Vsaki migrantski svojati šenkamo zastonj družbeno stanovanje plus radodarne DSP, medtem ko samo v moji občini gledam porast brezdomnih (avtohtonih) občanov za cca 150-200 odstokov na leto. Ljudi pošiljajo v kontejner, premajhen za cca 35 naših domačih klošarjev.

Najhuje je za ženske ki jih v kontejner zaradi nasilja s strani moških, pijancev, večkratnih dogodkov poksusa posilstva ali do končanega posilstva sploh ne sprejemajo kontrejner in spijo po kleteh blokov.

Nervira me do konca tale brezobzirna, NADUTA Asta Vrečko, ki pravi, da če koga moti, da je podpisala obnovo zidanice za 1.2 mio eur, je ziher SDSovc.

Ne, klafeta LEZBAČASTA zabita, bil sem smc in nato gs, iz obeh izstopil, po obeh sem si želel, da se mi volilni prst posuši.

Ampak JJ je enaka baraba tako da si z nobenim ne moreš pomagat.

Kradejo desni kradete levi, le da levakarji se bolj nagravžn, direkt na očeh javnosti, brez sramu, brez prikrivanja sploh.

Rdeča vešča zabita, bmk da zdaj nabiraš glasove s smrtjo svoje sestre kdo kurac pa ni izgubil bližnjega?????

A to ti daje pravico presica lgbtq multikulti anorgazmična frigidna grda, hudobno strašilo, da mirno vzameš poldrugi mio tam pa enega ali dva tam in si jih štukaš v pizdo ker ti samo ob obnovah teb relevantnih “kulturnih spomenikov” pride?????

Asta Vrečkarica, pošast si. Nič drugega. Mrzlokrvna, abervrzna, antipatična, za povrhu do tujih stisk povsem bolekurčna čarovnica

Žrite potico in plešite na koki, dokler ste še na položajih, ne boste već dolgo!

Treba je šparat in najprej skuriti 7 milijonov za vnaprej propadli referendum, da ima stranka (SDSS) puklastega vodje kaj srati!

Vlada naj bi delala strokovno, ne le na pravnem nivoju ampak najprej na strokovno vsebinskem in šele nato sledi utemeljitev v pravni sistem. Spraševanje naroda za mnenje o usmeritvi dela vlade ob visokih stroških, ki naj narod tudi plača, ni sprejemljivo. Kdor ne zna, a je izdatno plačan za svoje (ne)delo ter za DZ išče pri narodu  rešitve oblikovanja pogojev za življenje, naj si sam plača takšne ‘podizvajalce’ ali napiše izjavo, da ni sposoben opravljati državniškega dela.

Zakaj164, 24.08.2025 ob 22:31

Zidanica Marjana Kozine je že dalj časa zapuščena in brez ustreznega vzdrževanja propada, zaradi česar jo je Mestna občina Novo mesto pred leti odkupila in zasnovala načrt prenove. Ta bo med drugim tudi okrepila turistično ponudbo Trške Gore, so na ministrstvu za kulturo zapisali v sporočilu za javnost.

V sklopu prenove zidanice je tako načrtovana vzpostavitev novih kulturno-turističnih produktov: stalne interaktivne razstave o življenju in delu Kozine, rastoče zbirke ljudskega izročila prek vsakoletnih fizičnih in digitalnih tematskih razstav, rastoče zbirke dolenjskih vin, tematskega leta Marjana Kozine 2027, Kozinovega dneva (vsako leto 4. junija na skladateljev rojstni dan) in Mednarodnega glasbenega festivala Kozina.

Bo kakšen radiator več in bo to tudi podružnica foto puba?

Pravilno. Če bodo kolegi iz MNZ preko leteče marice ravnokar oprali 32 mio, zakaj ne bi vsaj del tega dobila tudi ona? Enakost za vse!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close