artistyjeva kozmetika
Jaz osebno uporabljam veliko zelo razlicnih znamk.
Vendar grem rada v drogerijo, stvar pogledam in seveda tud preberem , kaj je notri. Ne maram nekega flancanja v stilu “to in to je najboljse”.
Zato tehle kataloskih podaj ne maram prevec.
Kupim par stvari od Oriflame, ki ima to prednost, da lahko na internetu za vsak izdelek preberes ingredience.
Pri telih Amway-evcih me pa moti, da vsi govorijo, da je Artistry med petimi najboljsimi znamkami na svetu-ko pa povprasas tocno kaj je notri, pa “zmrznejo”.
Tud res najboljse znamke imajo dobre in slabe lastnosti.
Ker imam sama probleme s kozo, se moram nekaterih sestavin resnicno izogibati in vsako kremo pred nakupom preverim.
Konec koncev vse skup tudi ni tako poceni.
lp
Mojca!
Očitno vaši tečaji vseh vaših svetovalk ne usposobijo enako dobro.
Eno temo višje sem trikrat vprašala za sestavine, pa ste mi odgovorili, da je glicerin vlažilec in vit. C antioksidant.
Torej mislim, da ne morete razsojati, ali moje trditve držijo ali ne, če mi še sami niste odgovorili na vprašanje, kljub temu, da ste pomoč ponudili celo sami.
Lep pozdrav,
Pika
Odlična kozmetika, predvsem za nego kože(čistilni gel, tonik in krema). Obožujem Artistry pudre!
Glede usposobljenosti svetovalk pa bi rekla le to, da je od vsake posameznice odvisno, koliko se bo poglobila v poznavanje in svetovanje o kozmetiki. Očitno je šlo vaši prijateljici le za prodajo, toda vsakdo kdaj lahko naredi kakšen kiks. Me prav zanima, če zna vsaka prodajalka v kozmetični trgovini odgovoriti na vaše vprašanje!
Če vas kaj zanima, mi prosim pišite na moj mail.
Prodajalk ne sprasujem, ker imam v bistvu bolano kozo, ce me razumete.
Zdravim se pri zdravnikih, ki mi svetujejo, kaj dajat na kozo in cesa ne.
Zato se v drogerijah povsem dobro znajdem, ko vzamem v roke skatlo ali izdelek in preberem , kaj pise pod ingredients.
Tu ste pa sami hvalili Artistry, pa sem ponovno poskusila, ker sem predvidevala, da bo kdo tako prijazen, pa mi prepisal sestavo od produkta, ki me je zanimal.
Lep pozdrav
Kiki!
Moj glavni problem so razsirjene pore in packarije, ki se v njih nabirajo, posledicno pa imam poln obraz ogrcev.
Pa okrog oci, kjer je tanka koza, so se mi pore masile do te mere, da so se mi naredile bele bunkice, ki scasoma otrdijo, v njih pa se nabirajo snovi iz krem in kozni izlocki. No, te bunkice so mi odstranili pri zdravniku.
Poleg tega sem imela zaradi hormonskih tezav probleme z izlocanjem (lojnice), ki so se mi tudi masile in povzrocale grde, velike ognojke pod kozo.
Aken samih kot takih nimam.
SE vedno hodim k dermatologu na kontrole, ze nekaj let pa se ravnam po seznamu snovi, ki mi ga je dala zdravnica. To sem spodaj na kratko nastela.
Da pa ne bom po nepotrebnem panike delala, ni nujno, da vsem to skoduje.
caprylic trigliceride
isopropyl “….”(karkoli naprej napisano)
isononyl “….” (-II-)
stearate (karkoli pred ali za besedo)
isostearyl “…” (karkoli naprej napisano)
myristyl “…” (-II-)
TRenutno uporabljam Avene Cleanance K kremo in gel, zjutraj pa samo tonik. Enkrat na tri mesece pa naredim tri tedensko “kuro” z Reti-C. Za okoli oci pa REtinol. Pudre pa od Clinique. Retinol in se ena oblika A vitamina imata baje dobre ucinke pri taki kozi. No, pri meni zaenkrat deluje!
REdno 1x mesecno hodim na rocno ciscenje koze.
Kozo imam zdaj lepo (razen siroke pore), nimam ogrcev.
Kaksen tezave pa imas ti?
Kaj je pa planet lepote?
lp
mislim,da uporabljas super zadeve!
moje tezave pa so cisto drugacne-dermatitis…
http://www.planet-lepote.com to je skupek forumov kjer mislim,da bos nasla potrditev v scvjem razmislanju in kjer artistry ne velja za eno izmed 5ih nejbolsih;)
Pudri so lahko zelo blagi, ki nežno prekrivajo, nato so malo “težji” za močnejše prekrivanje (tega uporabljam vsak dan) in pa za mastno kožo, ki zdržijo do okoli 35 stopinj Celz. (preverjeno). Potem pa obstajajo še pudri proti staranju in so tud ful lepo vlažilni (mami je navdušena nad njim).Ne puščajo madežev (takih flekov, nekakšnih lis), ampak prekrijejo enakomerno, se ne svetijo, vendar ga jaz zafiksiram s pudrom v prahu in je obstojen do poznega večera brez popravljanj. Če bi ga želela nanesti samo na določene dele obraza, bi bilo to mogoče malo preveč tvegano zaradi robov. Seveda izbereš odtenek, ki se najbolje ujema s tenom kože…poskusiti bi morala. Cene pa se gibljejo okoli 4000 sit.
Forum je zaprt za komentiranje.