Najdi forum

artistry

Pozdravček
včerja sem bila na predstavitvi artistry kozmetike in bila prijetno presenečena. Zanima pa me kako ste zadovoljne s to kozmetiko posebej me zanima dnevna krema za mastno kožo. Za odgovore že vnaprej hvala. :o)

Ta kozmetika je super.Jaz pa uporabljam kremo za nego normalne do suhe kože.Sem zelo zadovoljna , uporabljam pa jo že kakšno leto.
Tudi pri meni bo kmalu predstavitev te kozmetike.

Poglej, probaj jo na sebi. Nimas cesa izgubiti, dajo ti 3 mesece garancije na zadovoljstvo. Vsaka ti bo svetovala po svoje, zato mislim, da je najbolje, da jo sama sprobas. Jaz sem zadovoljna in to zelo. Ne vem pa, kako bo tebi vsec.

Uzivaj v soncku

Ups, jst pa te kozmetike ne poznam. Kje se jo pa lahko dobi (v LJ) in v kateri cenovni razred spada?

Hvala

Bomboncek

Meni je pa to totalno bedna kozmetika, mi je prov grdo kožo naredila.

Mene pa zanima ta kozmetika, Darja kdaj in kje boš imela predstavitev?

Sonja a mi lahko poveš kaj pomeni 3 mesečna garancija.
Dnevne kreme še nisem kupila, ker sem vzela komplet za čiščenje kože. Zanima pa me ali je po gelu, toniku in tisti kremi potrebno še nočno kremo uporabiti?
:o)

Tina
Predstavitev bom imela pri meni doma.12.4. to je sobota dopoldne,če te zanima me lahko pokličeš 041-994-996
Lep dan ti želim

3 mesecna garancija na zadovoljstvo pomeni, da se lahko v treh mesecih premisliš in ti vrnejo denar ali pa izdelek zamenjaš s kakšnim drugim.

Glede nočne kreme ti težko svetujem, ker nisem strokovnjakinja, sama uporabljam samo sistem za neko koze in zame je do dovolj. Mogoce pa bi tebi ugajala se nocna krema. Ne vem. Aja, uporabljam tudi kremo za okrog oci. Res je fantastična, predvsem zarad učinka na podočnjake.

lp

To je profesionalna kozmetika, ki jo dobiš le preko Amwaya oz. preko Amwayavega člana!! Ta kozmetika spada v višji cenovni razred, vendar so izdelki visoke kakovosti in so res dobri. In še to je fajn, če ugotoviš, da ti izdelek ne ustreza oz. ti ne pomaga, ga lahko vrneš v roku 3 mesecev!! Jaz sem dijakinja in si z mojim denarjem lahko privoščim te izdelke, torej le niso tok full dragi!!
Če te kaj zanima piši!!!

Maja hvala! Se bom malo pozanimala, kje so ti clani in ce se da dobit kaksen tester!

Drugače pa je Artistry baje isti razred kot Clinique in Lancome..

Če te kaj zanima me lahko pokličeš,malo višje sem Tini napisala številko,ki se tudi zanima za to kozmetiko.Sem včlanjena v Amweyu,če kar koli rabiš sem ti na voljo.Lep pozdrav

Ker smo se že pogovarjale o kozmetiki artistry,naj sedaj povem,da je predstavitev te kozmetike , ki je bila pri meni doma super ispadla,še bolj pa so bile zadovoljne ženske ,ki so prvič probale to kozmetiko.
Lep pozdrav
Darja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close