Argentina, Urugvaj, Brazilija
MarkoP napisal:
> V času karnevala boš izredno težko (v bistvu sploh ne boš)
> dobil kakršnokoli prenočišče v Salvadorju.
> Meni so rekli, da se je treba za budget prenočišča pobrigati
> leto vnaprej.
Mi smo si uredili prenočišče v Olindi v enem dnevu (mail zvečer, potrditev zjutraj) in to samo mesec pred karnevalom. Cena 50$ za 6 dni na osebo. Je pa to privat zadeva in bo treba še videt, če ni maček v žaklju. Ampak ziher ni. 🙂
Tudi v Salvadorju se še da dobit.
cao!
Midve greva s kolegico 14. 2. do sao paola (iz dunaja preko mardida) in imava podobno pot v mislih-slap Iguazu, dzungla, obalni del, karnevala pa definitivno ne doziveti v riu, ker je baje nora guzva, tako da sva tudi midve razmisljali o salvadorju.
drugace pa sva tudi ze zmenjeni z dvema druzinama, da bova pri njih bivali ene par dni.
kdaj gres ti?
lp, eva
MarkoP napisal:
> V času karnevala boš izredno težko (v bistvu sploh ne boš)
> dobil kakršnokoli prenočišče v Salvadorju.
> Meni so rekli, da se je treba za budget prenočišča pobrigati
> leto vnaprej.
To ne drzi. Res je, da je malo pred karnevalom skoraj nemogoce dobiti prenocisce za normalno ceno. Cene so 5x ali vec visje kot ponavadi, potrebno je placat vnaprej in to za dobo karnevala (min. 4-5 dni). Je pa situacija povsem drugacna na zacetku oz. med karnevalom. Vecina poskusa nekaj zasluziti z oddajanjem sob med karnevalom. Zato je ponudbe vec kot povprasevanja. In tisti, ki niso uspeli prodati prenocisca se zavedajo, da je bolje dobiti nekaj kot nic. Seveda na zacetku poskusajo z norimi cenami, ki pa se jih da konkretno zbiti. Na koncu lahko prides zelo blizu ceni izven karnevalskega obdobja. Preverjeno v Olindi in Salvadorju – mislim, da sta to dva najvecja karnevala v Braziliji. Je pa to malo gamblerska varijanta, ki ni ravno za vsakogar. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.