Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Sex v mestu › Aplikacija
Ali obstaja kaksna aplikacija, kjer bi lahko klepetali samo slovenci? Ker te strangercam pa chatroulete, to samo nekaj drkajo tam vse povprek, vecina samo geji in starčki, kazejo svoje batine, skratka negledljivo.
Sej maš avanture.com, maš urgenco.com, maš klepet123, mogoče skype itd. Za webcam pa zlo težko najdeš slovence gor
Za kak cam če si lahko tudi mene dodas na skype ali pa hangouts… Ce si za povej pa ti dam mail oz ID ?. 30 letnik iz okoli lj drugace, vitke/atletske postave.
hej, javi se mi na anzelj123@gmail.com
saso.cfp@gmail.com pa piši tam 😉
To kar si poslal so vse racunalnisko vodene aplikacije.. rabila bi nekaj zivega.
Hei?
Mail al pa kaj drugega pa kako več rečeva… ?Vodeno je pa skor use dans tko tk da ?♂️… Pa napiši kaj ?
nevem kaj si točno predstavljaš
stvar dogovora tako da….jaz sem za marsikaj 😉
Kaj si predstavljam? Vklopim kamero brez potrebnega prijavljanja in procedur in se pogovarjam s slovenci. Pogoj je vse anonimno.
to boš težko dobila sem mi zdi, sploh da jih bo več na kupu….,,,mogoč obstaja kaj sam dvomim :/
Tega za kamero na žalost na slovenskem območju ni, najbližje je samo klepet kot klepet123, ali pa preko avantur če se da kaj dobit tako da ja…
Forum je zaprt za komentiranje.