Apartmaji na Pagu
Hej!
Mi lahko posljes prospekt na mail: tiny_pikap@yahoo.com
Hvala! A cenik je tudi zraven?
Jakišnico priporočam tistim, ki si želijo miren dopust, saj se tam zvečer res nič ne dogaja. Tisti dve gostilinici, ki ju kraj premore, zapreta že zelo zgodaj, drugega pa ni nič. Tudi krajevna plaža ni bogvekaj, so pa zato v bližini krasni zalivčki, če imate možnost rentat kak čolniček in se zasidrat v kateremu od zalivčkov, vam ne bo žal. Dostopni so tudi po obali, lahko peš ali s kolesom. Edino za senco poskrbite s kakim senčnikom, plahto….karkoli….saj Pag ni ravno poln dreves ob obali.
Res je, je bolj za ljubitelje mirnega dopusta, si pa tudi precej hitro z avtom v Novalji, kamor npr. mi hodimo kdaj zvečer, če nam je bolj do zabave. Gostiln je sicer nekaj več kot dve, zaprejo pa se ponavadi (vsaj poleti ) okrog 23.00, pa tudi trgovina je takoj pri plaži. Glede plaže pa, kakor je komu všeč – ta najbližja je priljubljena, ima tudi pesek na enem delu (npr. za otroke), če greš peš nekaj minut, pa res prideš do tistih lepih in mirnejših zalivov, kjer je tudi gozd, tako da je vsekakor možnost bivanja v senci. Je pa še ena plaža, ki je turisti oz. nedomačini navadno ne najdejo sami, če ne vedo za njo (Slatina) – tja se pa gre skozi gozdiček kakih 10-15 minut in je skoraj povsem peščeno (v morju), tam je tudi tisto znamenito paško črno blato, s katerim se mažejo (naj bi bilo zdravilno), ob celi plaži je pa gozd, tako da tudi tam ni nobenega problema za senco.
h&m, prospekt ti pošljem po mailu, cenik je pa zraven!
Lp
še meni, prosim:
joc3@email.si
Forum je zaprt za komentiranje.