Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartmaji more čiovo

apartmaji more čiovo

Eto, da še jaz naredim nekaj reklame, res je, da je o Čiovu kar nekaj kritik na monu, vendar jaz sem našla zelo lepe apartmje pa niso v hribu, res je, da je je zraven cesta, ki poteka okoli otoka, odločite se sami, naslov:http://www.apartmani-more.net/contact.html. Do mesta Trogir je ok. 2 km, lahko greste tudi peš.

pozdravljeni

Sem prebrala in pogledala, sem mislila že zapreti, pa sem si premislila. Ne morem, da ne bi napisala.

Apartma izgleda zelo lepo, ampak tista cesta, če je katera bila, potem ve, da je tam dobesedno noro. skoraj ni trenutka, da se nebi vozili avtomobili in tam hodit čez, no way, sploh, če imaš otroka. so pa tam plaže, ki so lepe, samo so nabite, ker tudi od drugod hodijo na te plaže, ker na otoku je veliko plaž (ogromne skale) in jih veliko hodi na te plaže.

Res je, da greš lahko peš do Trogirja, ampak po cesti in po takšnem prometu ni za hodit, še najbolj me je pa motilo, ker se navmes rinejo motoristi (prebivalci Čiova se večinoma vozijo z motorji, ker drugače nikamor ne prideš).

Tako, da še 1x premislite, preden greste na Čiovo in si poiščite bolj varno varianto.

Cesta je ozka in zelo prometna. Vse drugo prej, kot prijeten sprehod. Sploh z vozičkom. Junija in/ali septembra še gre, julija in avgusta nikakor.

Mi smo bili lani na Čiovu v app Vila Mira.Plaža je bila čez ne preveč prometno cesto.Lastna plaža z ležalniki in senčniki.Bilo je vse ok.Ampak ko si hotel iti do Trogirja pa kriza.Kolone,gužva ni parkirišč.je pa Trogir zelo lepo mesto.Če pa hočeš iti do Splita pa še večja kriza.Kolone,gužva,nesreče…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close