Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartma za družino z malom otrokom

Apartma za družino z malom otrokom

Pozdravljeni,
prosila bi za pomoč pri iskanju apartmaja za družino z otrokom starim dve leti.
Želeli bi, da je v bližini morja in z klimo, plaža pa seveda za otroke.
Hvala in lep pozdrav.

Jaz imam nadstansardni nov apartma, ki ga tudi nekaj terminov oddajam, v STari Novalji ob peščeni plaži, 30 m od morja. Je dvosoben, ima klimo, varovano dvorišče , pusti mail ti pošljem slike

Mene bi pa omenjeni apartma zanimal in bi vas prosil, za bolj podrobne informacije in tudi za kakšne slike.
Smo pa 5 članska družina.

matija.zavsek@gmail.com

lp

Ali morda kdo pozna penzion Jurko na Pagu – Vodice? Za vsako mnenje bom hvaležna 🙂

Spoštovani,
Bi vas mogoče zanimal najem urejenega apartmaja v prijaznem turističnem kompleksu Punta v bližini Malega in Velega Lošinja.
Lokacije je idealna za družino z 2 letnim otrokom.
Lahko vam pošljem več podatkov in nekaj slik.
Sporočite na punta.losinj@gmail.com

Pozdravljen Dixi,

lahko tudi meni pošljete na mail kakšno informacijo več na alisa@zvernet.com?

Lep pozdrav

Zasledila sem vaše sporočilo.

Prosim, če mi lahko posredujete slike od apartmaja in navedete ceno za termin med 15. 7. 2013 in 30. 7. 2013.

Hvala.

Za podrobne informacije in slike mi pustite mail, da vam pošljem,

Pozdravljeni tudi mene zanima. Če bi mi lahko poslali na mail. legenda.dani@gmail.com.

lp dani

oddajamo apartmaje v bližini Portoroža, na zelo mirni lokaciji obdani z naravo…040 838 444

Ugodno oddamo urejene apartmaje v severni Dalmaciji (blizu Zadra). Lokacija je zelo primerna za družine z otroci, saj je v neposredni bližini tudi peščena plaža z dovolj sence, igrali za otroke. Tudi trgovina, pekarna, zdravnik in vse ostalo je v neposredni bližini. Za slike in več informacij prosim pišite na: apartma.morje@yahoo.com

Nov nadstandardni apartma (prva sezona) tik ob morju 4+2. Kvarner nasproti Raba na obali (90 km od Reke, 2,5 ure iz LJ). Mirna vasica, primerno za otroke. Kopanje pred hišo, plaža 50 m. 2 x klima, pomivalni, pralni stroj, ograjeno dvorišče s senco…. za info in slike: the.klada2000@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close