Apartma v Istri, Kvarnerju ali otokih
Oj!
Mogoče zna kdo svetovat. Z dvema majhnima otrokoma bi letos šli v apartma, bungalov ipd. V poštev pride Istra (razen Umaga), Kvarner, pa tudi Krk, Cres, Lošinj, Rab. Pomembno nam je, da je peščena obala (po možnosti odprto morje :-), blizu mesta, apartma pa naj bi imel klimo ali pa vsaj v globoki senci. Pa seveda zanimiva relacija za otroke (igrala ipd.). A pade komu kaj na pamet? Hvala za nsvete!
Delam v turizmu in mi je slabo, ko berem take spise… jih namreč dobimo tudi na mail kot povpraševanje. A sami ne bi pogledali niti malo nikamor, ko grofi se obnašate!
Poleg tega je popolnoma nerealno pričakovati, da je nekdo videl vseh xy število apartmajev na Hrvaškem. Če imate take pobožne želje, je najbolje, da si sami narišete ta apartma in plažo in senco in ne vem kaj še vse, pa si doma noge v lavor namakate!
Jao ženska, ti pa nisi čist gladka, ane? Ne pričakujem, da bi kdo videl že n- apartmajev, ravno zato pa sprašujem na MON-u, ker ga čita ogromno ljudi in ni hudič, da ne bi kdo poznal vsaj kakšen približek mojih želja, saj navsezadnje niso prav nič nemogoče. Ker to, da od zaposlenih v turističnih agencijah ne morem pričakovati ustreznega odgovora, sem se iz preteklih izkušenj že naučila – namreč bohnedaj, da bi preučili svojo ponudbo, pa čeprav bi se specializacija na lastnem področju, strokovno svetovanje, pomoč in ustrežljivost od njih pričakovala, še zlasti sedaj v času recesije, ko nobena zaposlitev ni več samoumevna (izvzemam tiste, ki se trudijo in imajo resničen posluh do strank).
Slabo mi je zato, ker taki, ki hodite v apartmaje na hrvaško obalo, nimate pojma, da mi moramo znati prodajati VES SVET. sploh veš, kaj to pomeni? in misliš, da se bom na pol pretrgala za en apartma, ki ga je skoraj nemogoče najti (ker imate nemogoče želje) in seveda mora biti tudi poceni, itak, pa vsi se nato faking recesijo zgovarjate, kot da ima to kaj veze s čemerkoli! a misliš, da imam čas cel dan zabit za take jajce? nimam!!! ker imam tisoč takih povpraševanj na dan in ker sem se že naučila, da trud v turizmu ni poplačan, poleg tega imamo enostavno premalo provizije na take male zneske, da bi se sploh splačalo posebej truditi!
In ker so stranke neumne ter pošiljajo iste maile na “n” različnih agencij, na koncu itak vsi pogruntamo (ker se vsi med sabo poznamo in sodelujemo) in se noben za tako stranko noče več potruditi!!!!!
In kaj mi moreš? NIČ! Ker imam dovolj znanja, da prodam potovanje za 2000 € kadarkoli, ne pa da se bom zafrkavala za en beden apartma, ker je ena taka stranka kot si ti preveč lena, da bi si pogledala par katalogov, par ponudb na spletu in naredila ožji izbor. Ne, ti pričakuješ od mene, kot referentke, da se bom JAZ odločila, kam boste vi šli na morje. Ja pa ja… seveda. V naši ponudbi imamo 15.000 apartmajev in misliš, da jaz vem, kje imajo IGRALA?!? jaoooo, dajte se malo zamisliti no!!!!!
Sicer pa, tudi če ti najdem tak apartma, grem stavit glavo, da ga ne boš vzela, ker bo predrag!
Plaža primerna za otroke. Do mesta je 20 minut počasne hoje ob oblai. Na plaži so igrala senca-
.
ti pa ziher delaš na Palmi 🙂 evo, zaradi takega odnosa sem jaz Palmo čisto skenslala, sej niste edini. Kokr da tist, k išče apartma na Hrvaške, svojga nosa ne pomoli nikamor drugam. Sori bejbi, bodo pa drugi služli. pa ne (sam) na hrvaških apartmajih.[/quote]
Ne, ne delam na Palmi, čist zares ne… in tudi niti slučajno nimam takega odnosa do strank, ko delam z njimi, to si upam povedati tukaj, ko smo anonimni in si lahko dam duška ter povem, kaj si v resnici mislim o folku, ki imajo taka butasta povpraševanja!!! če bi imela do strank tak odnos, bi že zdavnaj bla brez službe. pač se zadržim in sem prijazna do vseh, da nimam problemov, pri sebi pa si mislim svoje, ko imam opravka s takimi budalami lenimi, ki se jim ne da niti kataloga odpret ali malo pobrskat po netu in kaj poiskati!
še dobro, da imamo forume, da lahko določenim forfilom ljudi poveš, kar v resnici ne moreš, ker bi to imelo prevelike posledice.
Forum je zaprt za komentiranje.