Apartma v Egiptu, a si ga kupila?
Zdravo,
jaz sem kupila stanovanje v Egiptu. Preko podjetja HEROS d.o.o. – link http://www.hurghada.si
Podjetje direktno zastopa Egipčansko podjetje in vERJEMI to je doli zelo pomembno. Prav tako je pomembnih ogromno drugih stvari. Ena Slovenka iz njihove firme se je preselila doli tako da imaš vedno SLovensko govorečega, kar je super, sploh pa ko vidiš, da to firmo in ljudi doli res poznajo in peljejo te kamor koli želiš, vse ti prej pokažejo, pošljejo slike če želiš…
Cene so naprimer zrastle od septembra lani za projekt LOTUS iz 375 GBP na recimo neke lokacije stanovanj že 525 GBP/m2. AMpak še vedno dobiš kaj tudi za 400. Če se odločiš, kontaktiraj to firmo. Jaz sem prej potovala dosti po arabskih deželah, glej ko prvič prideš tja je vse cool. vsi pravijo it is not a problem… Aha … Potem pa kar postane en velik problem..Zato sem zaupala tej firmi, med drugim pa ker je več kot 100 slovencev že kupilopreko njih… Kar pa tudi nekaj šteje, kajti vsak ko pride tja pa vidi situacijo kaj hitro spozna da je tako najbolje…
Nekaj jih tudi poznam SLovencev ki so kupili preko drugih, zdaj pa nimajo nič narejeno, se jih ne oglašajo na telefone… To je takšna dežela, da zaupaj tistemu ki živi tam, ne pa ki delča preko interneta…
Navali narod – podjetje je lansko leto naredilo pri 80.000 eur prometa za 20.000 €ur izgube. Če boste kupili preko njih jim, boste mogoče pomagali preživeti letošnje leto.
Če pa slučajno zamudite priložnost, je pa tu še zmeraj možnost nakupa nepremičnine v Zbiljskem gaju za kar si seveda lahko sposodite denar pri Orion-u.
Ojla,
*Navali narod – podjetje je lansko leto naredilo pri 80.000 eur prometa za 20.000 €ur izgube. Če boste kupili preko njih jim, boste mogoče pomagali preživeti letošnje leto.*
A kdo pozna to podjetje? Kje pa lahko drugače kupiš stanovanje v Egiptu????
Kdorkoli ima kaj info. naj mi prosim javi, hvala.
Vidim da tisti ki zelo pišete proti nakupu v Egiptu da ste se opravičujem izrazu “popolnoma neizobraženi#” na egipčanskem trgu.
Moj odvetnik mi je vse preveril. Kjerkoli boste kupili v EGiptu agencija ki prodaja ali ki nekoga zastopa ali blča bla sploh ni pomembna. Zato ker boste pogodbe sklepali direktno s prodajalcem oz. lastnikom. Torej kaj ima tukaj poleg če je ena firma naredila 20.000 EUR zgibe?
Tako da malo se izobražite predno pišete oslarije po internetu.
Če pa že govorimo o bilancah pa hvala bogu da ne pokažejo velikih dobiškov, tako preveč plačujemo državo.
Aha odgovor za zgoraj vprašanje: Stanovanje lahko kupite od ene izmed 256 nepremičninskih agencij v Hurghadi (bi se vprašala o njihovih bilancah) ampak potem bodite prepričani da boste tistega prodajalca videli samo enkrat v življenju. Sem spoznala eno stranko ki je prej kupil preko enega ki je kao poročen doli s SLovenko, in obljubil mu je da bo ena zgradba končana na rok. Pa valda ni. V 2 mesecih se ni s stanovanjem premaknilo NIČ. Kaj pa gospodič in njegova SLovenka? Ne javita se na telefone. Z vsem pa je ogromno stroškov potovanj sem in tja in plačevanje odvetnikov. POtem je isti kupil od zgoraj omenjenega podjetja. Pravi čisto druga zgodba.
Tako da vseh nas ne zanima bilanca firme ampak kaj postorijo za kupca in da veš da nekdo tam govori tvoj jezik.
Draga luksor,
seveda tako o bilancah govorijo samo tista podjetja z izgubo. Jasno pa je, da neko podjetje s tako bilanco bo težko preživelo brez dodatnih ukrepov. Zakaj bi sploh poslovalo, če že 4 leta dela samo izgubo – mar ni smisel podjetja narediti dobiček?
Mimogrede : koliko vam plačajo za reklamo ? Po mojem preveč, kajti s svojim pisanjem bolj odvračate potencialne kupce – vsaj mene ste…
Pozdrav vsem ki jih zanima nakup v Egiptu! Tudi sama sem nedavno postala lastnica apartmana v Hurgadi! če koga zanima nakup oziroma kakšna informacija se lahko pridruži forumu,kjer je veliko informacij in trenutnih projektov,ki se prodajajo in vsi pogoji nakupa oziroma plačilni pogoji!
http://nepremicnine-hurgada.mojforum.si/
Lp
Tudi jaz in moji prijatelji smo kupili apartma v Oasis marina beach. Kupili smo ga preko http://www.egypt-real.com kateri imajo tudi v slovensko predstavnico tukaj v Sloveniji. Moram reči da sem super zadovoljen, uredila mi je ogled v Hurgadi, moj apartma se nahaja v A1, od prijatelja pa v C1, je paše nekaj slovencev kupilo preko te agencije in koliko je meni poznano, sta še 2 slovenca v D1 in eden v vili A. jaz sem kupil na opcijo 60/40, kar pomei da plačam samo 60% cene, za ostalo sem dogovorjen da mi hotel renta 40 tednov in poplačuje teh 40% ki mi jih ni treba plačati, meni pa stane 12 tednov za lastno koriščenje 🙂 Aja pa še teh 60% cene mi je Blanka uredila na 4 obroke, zadnji obrok plačam ko dobim ključe 🙂
Torej fešta sledi 😛
če koga zanima je tukaj link
http://www.egypt-real.com/en/oasis-marina/index.htm
No ja izgleda da nas je že res kar nekaj slovencev v oasis zdej 🙂
Tud jest sem kupil studio 45m2 v Oasis, Blanka mi je uredila 25%,ker sem se odločil da apartma raje kupim z popustom in ga celega plačam v dveh mesecih. res pa je da sem tudi jaz naredil najemno pogodbo z Oasis marino na 5 let in bom dobival 8% vrednosti apartmaja na svoj račun teh 5 let,men pa tud ostane 12 tednov za svoje koriščenje.Je pa ravno takrat podpisovala pogodbo tudi ena iz maribora, se mi zdi da ma ona studio v A2, ker v prvi liniji do morja ni več prostih apartmajev. So pa za Oasis že objavljene nove cene in morem reči da sem full zadovoljen, da sem ujel zadnji vlak pred povišanjem 🙂
Se pa gradi end super resort, ki ima še full nizke cene Harmony Lagoon Resort, če bi sedaj kupoval bi mi Oasis verjetno bil predrag in bi se odločil za tega!tu je link http://www.egypt-real.com poglejte Harmony Lagoon resort
Nakup že, kaj pa plačevanje:
komunalnih priključkov (elektrika, voda, TV…),
kakšnih taks za tujce,
potem kaj podobnega kot imamo mi nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča,
upravljalec bloka
…..
V Sloveniji država ve za to premoženje?
Mogoče še kaj drugega, ne vem. Kakšni so ti mesečni/letni stroški? Ve kdo?
Pravkar prišla iz Hurghade in bila na gradbišču Oasis Marine. Gradnja napreduje, vendar je rok za predajo prvih apartmajev iz decembra 09, prestavljen na julij2010. Zaradi tega, je Iraida dala možnost dodatnih 2 tednov za osebno koriščenje in to čez novo leto 2010/11, seveda to velja za vse tiste, kateri smo kupili po opciji 60/40 z garantiranim rentingom
lp
Blanka
več informacija na spodnjem linku
http://nepremicnine-hurgada.mojforum.si/
Jaz bi pa rada prišla v kontakt z Aleksandrijo, ki živi v Egiptu.
Prosim, naj se oglasi na moj mail: tanya.dezman@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.