Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartma PREMANTURA oddajamo

Apartma PREMANTURA oddajamo

V PREMANTURI kolegica oddaja apartma 58 m2, 1. nadstropje, primeren za 6 oseb, čisto nov, luksuzno opremljen (pomovalni stroj, pralni stroj. Velik balkon z žarom, pogled na morje. 200 m od morja. V bližini so čudovite “divje” plaže rta Kamenjak ter plaže kampov (Runke in ?).

Cena: 50-80 €/dan. Cena je odvisna od trajanja bivanja. Nimam čisto točnih podatkov (za 14 dni mislim da je 50 €/dan).

Če koga zanima, naj se javi.

Mene zanima!
Koliko je sob oz. postelj? Prosila bi vas še za podrobnejši opis apartmaja ter če je prosto od 24.7. dalje ( za 1. teden).

Hvala

mene tudi zanima..javite se mi na mejl

mihanica@gmail.com

???????

alo a se boš kaj oglasila??

čudno ti to oddajaš potem pa se ne javiš

lp

…no ja, iz Kamenjaka do Runk je potrebno cca. dve uri (plus “pir pauza pri Šiptarju” – nezlonamerno)- Runke so kar odddaljene, mar ne?….

pozdrav Tinsky

Mihana!

Sem jim posredovala tvoj mail. Se opravičujem, ker se nisem javljala, imela sem namreč en izpit in sem bila ves čas v knjigah. Ne oddajam jaz, sam so me prosil, če poznam koga, ki bi joh to zanimalo, pa sem dala sem gor.

Zarja*!

Imaš kak mail, da te lahko kontaktirajo. Postelj je 6 (zakonska + 2 pograda).

Sem se pozanimala. Za tiste, ki jih še zanima: zasedeno je od 15. julija do 15. avgusta. Ostalo še prosto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close