Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma ob morju-plaži

apartma ob morju-plaži

A tole si že pogledala? apartma

Srajčica – Lahko kakšno slikico in več info na bubika11@gmail.com.

Hvala.

Lep pozdrav, srajčica!
Jaz bi tudi prosila za slike od apartmaja v Bratuš. In če je možno naslov ali pa mail od lastnika.
Najlepša hvala. Ljuba

pozdravljeni, a ve kdo za kak penzion z apartmaji na rabu ali pagu, ob morju, peščena plaža? radi bi bli v aparmaju, ker mamo malega otroka, ampak vseeno koristili polpenzjon… tko da če ima kdo izkušnje in info. ??? hvalaaaa

Mi vam lahko ponudimo apartma na Lošinju. Koristite lahko ponudbo hotela v istem turističnem kompleksu (polpenzion ali več), ter tudi bazene, savne in animacije; vse enako kot hotelski gosti.
Če vas zanima, pišite na punta.losinj@gmail.com

Preverite tudi kapacitete v Škrapavcu pri Zadru ali pri teh okoliških vasica. Večinoma apartmaji tik ob morju, z peščeno plažo za ugodno ceno. Žal ne poznam nobenega osebno tam, smo pa bili tam do sedaj 2x in vsakič je bilo vredno.
LP

----- [b]Potuj poceni z letalom:[/b] [url=http://poceniletalskekarte.si]poceni letalske karte[/url] na [url=http://bit.ly/10HJOpn]Poceniletalskekarte.si[/url]

Pozdravljena,

prosim te, če bi lahko tudi meni poslal kakšnp informacijo o omenjenih apartmajih na mail ana.anzej@gmail.com.

Ana

Ravno smo dobili odličen apartma, klima, peščena plaža 10 metrov, internet, 4 osebe 40€ v sezoni! Ima še prosto: na Ugljanu

Pozdravljena,

Prosila bi te za kontakt in kakšno sliko na mail: info@uhan-prijatelji.si

Hvala.

Iščemo apartma blizu plaže na Makarski rivieri. A so še ti apartmani aktualni?

Zanimam se za apartma ob plaži. Imamo dva majhna otroka.

Vam pa fuuull ODSVETUJEM apartmaje Gita na Pagu-Metajna. Res je da je plača pred nosom, ampak mi tja ne gremo več. Lastniki so živa groza. Ženska skoz težila zaradi otrok. Ob 22h že vse zaklenjeno, luči pogašnene in mora bit tišina – kot da sem v šoli. Obljubili so nam, da imamo apartma z teraso …. ta terasa je bla velika cca 1x1m, še riti nismo mogli obrnit tam. Kuhat sem morala v njeni letni kuhinji in je skoz za mano hodila in mi komandirala katera pokrovka gre h kateremu loncu. Mož je enkrat priklopil tisto električno ponev in na njej pekel ribe… ona pa je zraven stala in spraševala koliko elektrike to pokuri. Da ne govorim, da je ženska kar sama hodila v sobe in ugašala klimo in luči, čeprav sem bila v sobi … in rekla, da naj ugasnem klimo, da ni take vročine. Čeprav smo za klimo morali doplačati. Najem smo predčasno prekinili in odšli v drug apartma (čeprav je bil oddaljen od plaže, pa so bili vsaj lastniki normalni).

Na Pagu v Metajni mi je sicer zelo všeč. Sploh ker je veliko apartmajev ob plaži. Ali kdo ve za kakšen dober apartma in da so lastniki tudi OK in da jim je OK da imamo majhne otroke.

ojla matevz33 tudi mi bi prosili za slike in kontakt…hvala,lp vesna.mostar1@gmail.com

SRAJČICA

tudi mi bi prosili za slikice in kontakt…hvala vesna.mostar1@gmail.com

APP v Metajni, jaz imam en kontakt od ene prijazne gospe Alenke. Probaj na mali.cirnik@siol.net, tel. št. 031/301 753.
App je v prvi vrsti od morja.
Poskusi, je je še kaj fraj

Lp!

Apartmaji v pritličju (lastna terasa) ali nadstropju (z balkonom), urejeni, 5 minut hoje do morja. Nahajajo se v Dalmaciji v Vodicah pri Šibeniku. Za slike in več informacij pišite na: apartma.morje@yahoo.com

Je še možno dobiti kakšne informacije glede app v Karbunih na Korčuli? Slikice (plaža!), cene. Hvala!
utrinkica@gmail.com

Lepo prosim za info in slikice (predvsem me zanima plaža) tega apartmaja v Bratušu. Hvala!
utrinkica@gmail.com

hej,
če iščete apartma ob morju morate iti v Bratuš! Apartma je 1m od morja. Plaža je super,majhni kamenčki.Vas je majhna tako da ni veliko turistov. Do trgovine je 5m. Do mesta pa kakšen kilometer, mogoče dva, pot je super. Je tudi pot za kolesarje.

Če hočete pošljem kakšne slikice,

Pozdrav, srajčica

Lepo prosim za info in slikice (predvsem me zanima plaža) tega apartmaja v Bratušu. Hvala!
utrinkica@gmail.com

Pozdravljeni.

Mene pa zanima, če je že kdo od vas bil v Makarski oziroma okolici in pozna kakšen dober apartma, ne rabi bit čisto ob plaži pa da je cena ugodona. Brskam po netu, pa nič kaj pametnega ne najdem:-)
Hvala za vaše odgovore, pozdravček

Srajčica,

če se da, bi tudi jaz prosila za sličice.

utrinkica@gmail.com

Apartmaje tik ob morju z lepimi slikami (notranjosti, zunanjosti), tudi s slikami plaže in okolice najdete tukaj

http://adriadatabanka.si - Apartmaji na Hrvaškem https://www.facebook.com/SammyTravel.si - Turistični aranžmaji

Pozdravljena, srajčica!

Prosim lepo za naslov apartmaja in morebitne slike na: margitas@gmail.com.
Vnaprej hvala!

dan

lahko prosim kakšno sliko:)
damjan.navodnik@gmail.com

hvala in lp

dan srajčica:)

bi prosil za kakšno slikico
damjan.navodnik@gmail.com

hvala in lp

Apartmaji 50m od morja, klima, žar, parkirišče, plaža primerna za otroke, mirne počitnice z veliko sonca in sence.
http://molat-apartments.weebly.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close