Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma ob morju-plaži

apartma ob morju-plaži

Pozdravljeni še z moje strani!

Zelo lepe apartmaje ob morju najdete na http://www.biseri-jadrana.si/

Ne samo da so lepi in ob morju, pri agenciji so tako prijazni, da ko jih pokličeš, se ti zdi, da so tam samo zarad tebe 🙂 Za vsak apartma ti povejo kaj so plusi in kaj minusi za bivanje z otroki.

Na spletni strani je tud velik slik, tako da res lepo vidiš tako apartmaje kot okolico.

Mi smo bli navdušeni. Imamo punčko, staro dve leti, ki je tam ful uživala, ker je večina plaž prodnatih in zelo primernih za otroke.

Se splača vsaj pogledat 🙂

Poglejte si tole: http://www.biseri-jadrana.si/ Točno to, kar iščete. Mi smo bli v apartmaju Družinsko doživetje in je blo super. Tako za nas odrasle kot za otroke (starih od 2 – 5 let).
Ne vem kaj je za vas zmerna cena, ampak cene so tukaj na apartma in če si razdelite, sploh ne pride drago. Dobite pa vrhunski dopust.

Srečno

Evo sedaj narejena tudi spletna stran za apartmaje Boškovič na Korčuli v Karbunih

http://www.turizemkarbuni.si/

lepo vabljeni

Priporočala bi vam apartmaje na otoku Murter, kraj Betina.
Hiša na plaži, dva apartmaja za 1 družino ter 1 apartma za 2 družini.
Plaža za male otroke ter velike otroke.
Mi tja zahajamo že 10 let, ker takih lastnikov ne moremo in nočemo zapustit oz. zamenjat za kak drugi kraj.
Če vas zanima telefon oz. slike se mi javite.

Lp
Bruna

MURTER prosil bi za kake slikice, kontakt, pa mogoč tudi cene….hvala, lp

Pozabil sem mail :-)) dejans.mb@gmail.com

Pozdravljen, prosim za slike in nalov na mojsimoncic@gmail.com, Hvala

9999
Re: apartma ob morju-plaži

27.01.12 13:34
POSEDARJE – APARTMANI ” MORE ” !!!

Živio 9999!
Sem gledala tale app in mi je kar zanimiv. Zanima me le koliko je plaža oddaljena, tam sicer piše 10m, ampak kot je videti so tam privezi za čolne. A se tam kopajo? Koliko je potem do solidne plaže za kopanje in otroke. Poznaš mogoče app ANA ali LORA?
Kakršen koliko podatek bo dobrodošel.

Srajčica,

ali mi lahko pošlješ kaj več informacij, slikic za ta apartma v Bratušu.
stefan.grabnar@gmail.com

hvala

SRAJČICA, lahko prosim link od apartmaja, na mail marusa.slansek@gmail.com. Hvala!

ali gdo ve za kakšen apartma na otoku pašman v mestu mrljane. pa po možnosti če ima apartma dovoljene hišne ljubljenčke.

druge destinacije ki nas zalimajo so. otok umag in biograd na moru ter vse druge ki imajo peščeno plažo v morju pa je mivka imamo manše otoke zato bi bilo to za nas bolje. odgovore mi prosim pošljite na spletni naslov: gregi.pevcek@gmail.com

Pozdravljeni,

oddajemo mobilno hiško v avtokampu Selce (Crikvenica). Hiška je popolnoma nova in ima 24m2 (4+2 osebi) Parcela na kateri stoji je veika 120 m2 in ima prostor za vaš avtomobil ter teraso z nadstreškom velikosti 4x3m. Hiška je polno opremljena na zelenici imate tudi žar, ki je nepogrešljiv pripomoček na dopustu. Iz hiške je odprti pogled na morje ter otok Krk.
V kolikor vas zanima ponudba oziroma bi si želeli izvedet kaj več me kontaktirajte na spodaj navedene kontakte.

Ines.mavric@gmail.com
051/345-477

Lepa lokacija, prijazni, cenovno OK.

http://www.korcula.net/firme/private/pluka/sime.htm%5B/quote%5D

A si že bil, koliko na dan itd., Hvala

poglej si na http://www.croatiaforholiday.com

A je kdo že bil na Korčuli, v mestu Lumbarda? Baje imajo ful lepe peščene plaže, z dolgimi plitvinami za otroke, mi imamo 2 mulca, 4 in 7 let. Bi rada kaj lepega, novejšega …

Ime, po meni je Hrvaška popolnoma ok destinacija tam s svojo družino grem že dolgo let, v glavnem sem bil v Hvar in Pag , moje priporočilo za vas je Rab] tam boste zagotovo zadovoljili svoje potrebe! Kar se tiče namestitve, hoteli so precej dragi, jaz bi vam priporočal, da pogledate tukaj apartmaji Hrvaška ob morju[/url] tudi jaz tako iščem nastanitve. Vse je lepo opisano in slikovito, tako da boste zagotovo našli nekaj zase. Uživajte in veliko pozdrav!

Moja cena je zelo dobro, če vas zanima.
Lahko vam zelo udobno namestitev s pogledom v Splitu in morje.
Nastanitev se nahaja v mestu Kaštel Sućurcu ob obali, ki se nahaja 10 km od mesta UNESCO Splitu in 15km od Trogira in letališčem, ki je odlična osnova za obisk vsakem mestu.

Nudim celo hišo 128 m2 v celoti opremljena, 4 spalnice-max 10 oseb, 2 kopalnici, 2 balkona.
Klimatska naprava, velika kuhinja, velika dnevna soba, brezžični internet, TV, pralni stroj, mikrovalovna pečica, pečica, hladilnik …
Hiša ima veliko miru in tišine, ki ločena od sosedov, ki v veliki zeleni vrt 2000 m2, veliko parkirišče.
Oddaljenost od plaže, marina, restavracije, trgovine in vso potrebno vsebino, je 5 minut vožnje.
Če si želite ogledati moje slike me lahko kontaktirate na naslov:

vedran1711@yahoo.com

Lep pozdrav

Srajcica, ce ni prepozno prosim za info glede apartmana v Bratusu, a je kaksna kontaktna stevilka oz. ime lasnika etc?

A je sploh kdo, ki je že dobil info od srajčice?

Hvala, lp

Živjo.
Mene zanima če bi lahko srajčiča mi posredovala kontak za dopust v Bratušu. Hvala ti!

A bi lahko napisali kakšen kontakt od apartmajev v Betini na otoku Murter?

Hvala

————————————-

Marin, mi lahko posreduješ kakšne fotke in info o apartmajih, predvsem me zanimajo fotke plaže. Tnx. >>> borgonja@gmail.com

Lp, Miša

Prosim za fotke (zanima me predvsem plaža, senca zaradi otroka!) in info. >>> borgonja@gmail.com

Lp, miša

Tudi jaz prosim za fotke in info. Je na plaži senčka?, imamo leto in pol staro punčko. Hvala!
>>> borgonja@gmail.com

Lp, Miša

Ali imajo kje, da je blizu Lidl in pa ToysURS, pa da govorijo slovensko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close