apartma ob morju-plaži
hahaha,
tvoj link o Zatonu mi je res všeč. fu lepo zgleda, pa super k majo res tok stvari za otroke. a ste bili vi v apartmajih al v hišicah, men so hišice skor še bolj všeč. pa klima, je bla? še najbolj mi je pomembn da je naravna senca na plaži, pa po slikah sodeč jo nekaj je, a mam prov?
bom vesela vsacga odgovora če je kdo že dopustnikoval tam…hvala
lp
Ful lepe apartmaje, za večje družbe, pa tudi za družine ponuja Biseri Jadrana, med njimi jih je večina takšnih, ki so tik ob morju.
Pozdravljena, zanima me naslov zdenko@vratko.com
Mi smo imeli lasnko leto iste želje in so se nam izpolnile tu.
Heii js vem za en tak apartma na hrvaškem mesto vir
Na google napiši apartmani vir lili pa jih boš našla
jas pa sem bila letos isto na viru na morju moj apartma pa je biu od plaže oddaljen 80m
Če si ga želiš ogledati odtipkaj na google apartmani štumberger vir 🙂
Odgovori mi prosim če ti je kaj od tega uredu
in če si že kaj našla mi tudi sporoči ker jas isto tak apartma iščem…!! 🙂
Mal tle pobrski:
Pozdravljeni,
naša družina ponuja apartmajsko hišo Villa Rajna neposredno ob lastni plaži v Starigrad-Paklenici. Idealno za družine. Če koga zanima več informacij si lahko prebere na http://www.villa-rajna.com
LP, Marin.
informacije bodo dobrodošle:
igor.sv@gmail.com
se pridružujem info.moj e-meil papler.janja1@mail.com,hvala,lp
Tudi jaz prosim za kontakt ali slike in podrobnejše informacije na Karbunih-
birgit.lah2@gmail.com
hvala,
hej,
če iščete apartma ob morju morate iti v Bratuš! Apartma je 1m od morja. Plaža je super,majhni kamenčki.Vas je majhna tako da ni veliko turistov. Do trgovine je 5m. Do mesta pa kakšen kilometer, mogoče dva, pot je super. Je tudi pot za kolesarje.
Če hočete pošljem kakšne slikice,
Pozdrav, srajčica
Srajčica
lepo prosim za slikce in še kakšne inf. o tem apartmaju
moj naslov helenaa.debeljak@gmaol.com
Tnx
Srajčica, se priporočam za slikce in še kako informacijo:
igor.sv@gmail.com
Mal pozno,ampak odgovarjam pomlad17
V Zatonu smo bili že večkrat,v apartmajih. Mamo tudi tri otroke,stare 17,13 in 9 let. Ta velka še vedno z nami hodi,ker pravi da je Zaton zakon :)) Pa za vsakega se kaj najde. Majo pa skoraj vsak večer ne bazenu animatorji organizirano al za tamele mini disco,al za odrasle,skratka vedno se nekaj dogaja.
Všeč mi je tudi to,da so apartmaji in hiške na ravnem,tako da ni treba nikamor v breg lazit. Tudi parkirišče je ogromno in v senci,v borovem gozdičku. Plaza je peščena,morje tudi,tako da te nič ne bode.
Hiške ne vem če so klimatizirane,apartmaji so pa klimatizirani tisti s 4-im zvezdicam. Oprema je nova in kvalitetna,mogoče edino manjka pečica. Lahko pa najemaš apartma s hrano in hodiš jest v bližnjo restavracijo v resortu. Hiške men niso lih,ker maš kar dosti do plaže…
Čisto je tudi,kljub temu,da so v naselju dovoljene domače živali. Čistilke so tudi super,nasmejane.
Resort je sestavljen iz apartmajev in kampa,kjer so tudi hiške. Med njima pa je kakor nekakšno “mestece,” notri so restavracija, bari,recepcija, pošta, bankomat, trgovinice, slaščičarne, trgovina. Tako da maš praktično vse tam.
Apartmaji so postavljeni po “ulicah,” je pa vedno mir,ker je nekakšna oddaljenost od dogajanja. Ni pa tudi daleč.
Res te pride kar drago,ampak uživaš pa na ful!
Skratka,mi smo se letos spet prijavili,nam je super 🙂
Pa še enkrat oprosti za tako poooozen odgovor!
matevz33
tudi mi bi prosili malo info in slikice na email ingridvrh@gmail.com
hvala in prijetno pričakovanje dopustov
Forum je zaprt za komentiranje.