Apartma, ki vas je očaral(realna izkušnja)
Pozdravljene moje dame in dragi gospodje.
Lahko se repenčite kakor se želite toda jaz bom vseeno vprašala in poskusila srečo. Morda se najde kljub tej vročini in dopustom v JU prijazna oseba, ki mi bo dala zadovoljive odgovore.
Torek preidimo k bistvu: rada bi, da mi namignete kje ste letos odlično letovali-apartma, majhna privat plaža, pesek, sonce, senca, prijetni lastniki….
Samo to me zanima, ker bi rada drugo leto uživala.
torej e-naslov ali kontaktna številka, kjer je možno dobiti fotografije plaže, apartmaja,….
Lokacija sploh ni pomembna.
Pa želim vam, da vam klime ne crknejo od silnega dela!
Otok Pag-mestece Lun..ne vem,kaj od dopusta pricakujes,jaz si zelim predvsem mir in cimmanj gnece..to je majhno mestece skrajno desno na Pagu-od trajekta kaksne pol urce,imajo eno majhno trgovinico z najnujnesimi recmi,eno gostilnico,guzve na plazah ni-jaz sem ponavadi z otroci sama na plazi,domacini se ne prazijo,nekaj turistov,ki so v apartmajih,pa imajo svoje colne..Moji otroci so malo vecji,najmlajsa ima 3 leta,pa je vseeno plaza zanjo odlicna,ceprav ponavadi imamo s sabo bazencek..Do plaze od apartmaja je 250 m,luskane hoje,avtomobilov ni,zjutraj se po cesti sprehodi kaksen oslicek in koze..Apartma imamo vedno isti-za 6 oseb,sta 2 spalnici z zakonsko posteljo,kopalnica,dnevna soba,velika terasa z zarom,mizo,stoli in gugalnico..Spodaj pod apartmaji je babica-njihova,ki ti prijazno posodi skrinjo-saj je dobro imeti cimvec s sabo,jaz nerada hodim potem v Novaljo..Skratka-ce zelis miren dopust,je to to..LP Maja
Zdravo,Mateja..Mislim,da ima prosto se od 11.8,lahko pa povprasam..Mi imamo rezervirano od 23.8-31.8..ves kaj,pisi mi kar na mail,pa ti povem se kaj in dam kaksen kontakt..majakoki@email.si..Pa pa
Živjo,
Še moja izkušnja. Mi smo bli letos na Pagu – Stara Novalja v apartmaju Eleonora & Maks
[www.novalja.de]
To je bil zame osebno najboljši dopust doslej. Plaža tik pod apartmajem, peščena, apartma ful urejen in čist. Nobene gužve…. Tri družine in lastna plaža …. Sanjsko…. Dejansko tako, kot je prikazano na slikicah.
Še enkrat najlepša hvala Mišelinki za posredovanje.
lp,
Tejči
Forum je zaprt za komentiranje.