Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma-grčija-otoki

apartma-grčija-otoki

Konec avgusta in v začetku septembra bi radi šli za teden ali dva na enega od grških otokov. Če veste za kak udobno opremljen apartma na kateremkoli otoku (razen Lefkade, Paxosa in Krfa, tam smo že bili), ki ima v bližini plažo, primerno za otroke, prosim, sporočite! Raje bi šli na ne prevceč obljuden otok, po možnosti brez posredovanja agencije.

Hvala, pozdrav!

Ce zelite nekaj ne prevec obljudenega potem je Lesbos prava resitev. Otok je sicer nekoliko vecji, zato je potem primerno, da najamete avtomobil, vendar pa lahko na njem najdete izjemno lepe popolnoma neobljudene plaze. Vendar pa velja pomembno opozorilo. Taksnih plaz kot jih nekateri poznajo iz Lefkasa ali Naxosa tukaj ni. Otok je vulkanskega izvora, tako da tistih rumenih pescenih plaz skorajda ni. Se posebej brez posredovanja agencije se da na Lesbosu prit zelo poceni skozi. In se posebej ce pridete po 20. avgustu, ko se nekako konca visoka sezona, lahko dobite precej poceni namestitev. Osebno bi druzinam priporocila Petro ali Anaxos kot destinacijo, saj imata dobro opremljeno pesceno plazo, primerno tudi za otroke. Poskusite z penzionom Natalia v Petri ali pa s kaksnimi studii v Anaxosu.
Prijetne pocitnice,
K.

Hvala, sliši se dobro! A imaš mogoče kak link?

kaj pa karpatos? na tem otoku tudi ni pretirano veliko turistov. na drugih otokih je bilo veliko več ljudi. plaže so primerne za otroke.

Mi smo bili letos preko Globetourja na Zakinthosu ! Drugje po Grčiji sicer še nismo bili, vem le to, da si boljše varjante za otroke skoraj ne znam predstavljati. Otok je sicer majhen, nastanjeni smo bili v zasebnih apartmajih Belussi beach v kraju Drossia, ki imajo svojo plažo (mivka in kamenje), zastonj ležalnike in senco in svojo tavernico na plaži. Najem avtomobila je 100 EUR/3 dni, v bližini je mesto Tsilvi z peščeno plažo, kjer tudi ni pretirana gneča. Znamenitosti sicer ni veliko (ladijska razbitina, gnezdišče želv in mesto Zakhintos), se pa da poiskati nekaj miru in tudi cene se mi niso zdele pretirane (večerja za 4osebe cca. 30 EUR)

LP

Tega kraja na zakintosu ne poznam. Sam sem bil v mestu laganas. Gneča na plaži, gneča zvečer v mestu. Plaža je zelo lepa, morje se počasi spušča v globino. Otok je res lep.
Drugače pa je tudi Kefalonija blizu in se mi zdi, da tudi veliko bolj umirjena. Manj turistov, zelo lepe plaže,….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close