Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartma GArdaland, Sirmione

Apartma GArdaland, Sirmione

Sredi maja želimo iti za par dni v Italijo, pa bi šli malo v gardaland, pa park naturaviva pa malo okoli. Skratka išemo kakšen luškan apartma v bližini, pa da ne bi bankrotirali. Prosim za kakšen namig.
Hvala petka

Lani aprila, je bil sirmione 100% zaseden do septembra. Sicer se da dobit, mi smo šli tko na blef, žal nimam nobenih kontaktov. Je pa res da smo imeli 27. aprila nekaj težav, tako da je smiselno rezervirat. Cene: 80-120eur/dan (ampak ne Sirmione).

Sirmione je drag in predaleč od Gardalanda. Pojdite v Lazise, ki je čisto blizu, za hotelčke poglej na netu, dobiš fuuuuuuuuuuul ugodno (da se ne splača it v apartma). Mestece je ful luškano, ne bo vam žal.

Če koga zanima izlet ob Gardsko jezero med prazniki (1.5. do 4.5.). Rezervirali smo dva apartmaja (za 4 osebe, 85 EUR z zajtrkom), pa sta sedaj viška.

http://www.gardalake.it/sambuco/

joj, ne isci v Sirmione, je tako drag in se prijaznost precej na nizjem nivoju kot okolica. Ne le cena najema prenocisca, tudi hrana, pijaca. Mogoce pa poisci kaj na zahodni strani jezera, tam je turizma veliko manj kot na vzhodni strani.

Sem gledala hotele v Lazisu z eno ali dvema zvezdicama je res poceni, ampak me zanima če kdo ve kakšni so ti hoteli. Mi ne rabimo nobenega luksuza, ampak ne bi pa radi, da bi bilo umazano in zanemarjeno. Kakšne izkušnje mogoče?

hvala za nasvete

mi smo našli apartma cca.2 do 3 km naprej od gardalanda …ali pa mogoče kakšen km več……spodaj ob jezeru je camp…imajo kar nekaj apartmajov z bazenom…bilo cca.50 eu na noč…ne vem kako se reče…zaviješ malce z glavne ceste kaki km…

Glej, težko rečem za vsak hotel kakšen je. Mi smo bili v dveh (žal se ne spomnim imen), 3 zvezdice in je bilo ok. Naj ti povem, da sva drugače vajena hotelov s 4 in 5 zvezdicami, pa nam tukaj ni nič falilo. Soba čista, zajtrk soliden, za takšno ceno je bilo odlično. Kolega hodi tudi v en hotel z 2 zvezdicama in je ful zadovoljen.
Čim bolj preglej po netu, kakšne so sobe, zajtrkovalnica, okolica, lokacija…
Pa še enkrat ti povem, da je Lazise res fuuuuuuuul super, takšno malo mestece ob jezeru, ful gostiln, trgovinic, vinotek… res lušno za sprehod proti večeru ko pridete iz gardalanda. Gardaland, Safari park… je čisto blizu, res enkratno izhodišče za izlete.
Lepo se imejte.

Kolikšna pa je gneča, v času 1.majskih počitnic. Za Gardaland vem da je, kako pa so zasedena prenočišča. Je potrebna rezervacija ?

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close