Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma čisto ob morju

apartma čisto ob morju

…..še jaz bi lepo prosila za naslov lastnika teh apartmajev…imamo namreč majhne otroke in izgleda zelo lepo tudi za njih…..hvala , Vesna

nadeja61@gmail.com

Pozdravljeni, tudi jaz bi vas prosila za kontakt lastnika teh apartmajev….martina.pestotnik@gmail.com hvala, lep pozdrav, Martina

oj, umiri se no… če mu nimaš kaj pametnega svetovati, se ne oglašaj!!!

f**k… pa to je blo že lani :))))))))))))))))

Jani je vse vredu z vami:-))))

Pozdravljeni!

Jaz bi tudi prosila za kontakt : ana.velepic@gmail.com

Hvala in lep pozdrav.

Pozdravljeni!

Jaz bi tudi prosila za kontakt : jasminamihelak@gmail.com

Hvala in lep pozdrav.

pozdravljeni

apartmani jelena…sukošan..tik ob morju…lp
http://villa-jelena.webs.com/

Nama je bilo zelo všeč tukaJ: http://www.brela-apartment.com/
V Breli, verjetno je še lepše, ko ni glavna sezona, ampak glede na to,da je hiša na plaži, se lahko umakneš na teraso v največji gneči…

Tudi jaz prosim za kontakt: romana.gorta@gmail.com

Buble samo, da dopolnim – tale link, ki je naveden zavaja s ceno. Računajo 100 eur na dan v sezoni in pravzaprav sploh ni prosto. Pred dvema mesecema je bilo prosto šele za leto 2014! Meni je tud všeč po slikah, se pa vprašam malo….100 eur na dan?

Ponujam popolnoma nov apartma v Stari Novalji naPagu, 30 m od morja, miren zelo topel zaliv, idealno za majhne otroke.Prosto v juniju in po 28.8, na ZS vam pošljem slike apartmaja, plaže in podroben opis.

Dixi, več info na mail vrbancic.tatjana@gmail.com lepo prosim. Hvala.

Mi pa hodimo v apartma par metrov naprej proti Baški vodi. Za nas je to raj na zemlji.

Živi in pusti živeti

Take lokacije kot je ta v Breli so rezervirane v večini skoraj za leto naprej. Mi okvirno rezerviramo že ko smo še na dopustu, decembra pa potrdim točen termin. Mi za apartma za 4 osebe plačamo še več kot 100 € v glavni sezoni in vse, od kraja, lokacije in apartmaja je vredno svoje cene. In dejansko izraz “apartma tik ob morju” pomeni to kar je tukaj ponujeno. Ni 50 ali več metrov od morja, je hiša, potka, plaža, morje. Veliko sence, kristalno morje… Take stvari imajo svojo ceno.

Živi in pusti živeti

Dixi, prosim za slike in podroben opis na ancy.ancyka@gmail.com. Hvala 🙂

Pozdravljeni,

tudi jaz bi prosila za kakšen link na mail in sicer imam 3 otročke in nimam polne denarnice.. 🙁

mail

maja.maja2503@hotmail.com

Gretka a je možen kakšen kontakt.

Zdravo, zanima me kaksna kontaktna st za Sukošane in pa cena. Mi bi šli od 08.07-19, če je še prosto.[center]Hvala lp Sonja
Pozabila sonya.trzan@gmail.com

Tudi meni prosim podatke ali telefosnko za staro novaljo 🙂

miha.borko@gmail.com

Js bi tudi prosil za kontakt v Sukošanu.
dajaelni@gmail.com

GRETKA, mi pa hodimo takšne variante kot vi, ne glede na ceno, samo da je ob morju. Kot praviš vse pa ima svojo ceno. Jaz bi prosila za kontakt vašega apartmaja na vrbancic.tatjana@gmail.com

Hvala in lp.

Poslano.

Živi in pusti živeti

Zdavo,

Tudi jaz bi prosila za kontakte za apartmaje v Sukušanu in na Pagu ter če je še kakšen lep apartma kje ob plaži, ki je primeren za otroke. Mail: jasna.r.k@gmail.com.

Hvala in lp,

Prosim za kontakt:

petra.boninkramberger@gmail.com
Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close