Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma Bled ali Kranjska gora

apartma Bled ali Kranjska gora

Kaj bi mi priporočali na Bledu ali v Kranjski gori, kak apartma za 2 odrasla in 2 otroka, da je v redu, dobra lokacija in cenovno ugoden? Šli bi za prvomajske.

Na Bledu nimajo razloga, da bi lepe apartmaje oddajali cenovno ugodno, ker imajo zasedene tudi po normalni ceni.
Sicer pa se malo potrudi in počekiraj booking ali airbnb. Tam imaš dokaj realne ocene. Glavna turistična sezona se zdaj začne že maja …

Evo, na bookingu pravijo, da so kapacitete za prvega maja zasedene 71-odstotno, je pa res, da vsi ne dajo na booking oziroma ne vseh kapacitet.

Brskam po bookingu in airbnb, ampak na tistem koncu ne poznam nič, zato tu spršujem za nasvete.

v Kr. Gori smo bili v Bilobrk, Čičare 7, bilo zelo ok.

Pa kje ste ravno Bled našli a nimate nobene boljše ideje.

Pozdravljeni!

Predlog glede apartmaja na Bledu:
Apartma 56 ( na air b&b).
Lep apartma in prijazni lastniki…

Lep pozdrav!
Čaja

Še kontakt lahko dam:
apartma.56@gmail.com

LpČaja

Brskam po bookingu in airbnb, ampak na tistem koncu ne poznam nič, zato tu spršujem za nasvete.
[/quote]
Tole mi je pa hecno, ne upaš rezervirat apartmaja brez nasvetov, ker nič ne poznaš na tistem koncu … In to v enih majčkenih krajih ala Bled in Kranjska gora. Saj zato pa greš nekam, da spoznaš kraj, ane? Povsod imaš na spletu slike apartmajev, cene, lokacijo, pa dostikrat še ocene prejšnjih gostov – a vse to ni dovolj? Jaz enkrat do dvakrat letno rezerviram apartma kje v tujini (kjer se nikoli prej nisem bila in nič ne poznam), upoštevam navedene kriterije in dobim zmeraj fajn apartmaje.

Priporočam Bohinjsko Bistrico ali Bohinj – smo vedno preko LD Turizma rezervirali in je bilo super in ugodno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close