aparthotel Frane Pag
Sej vem, da je še zgodaj za mislit na poletni dopust, ampak vseeno…res bi prosila če kdo opazi tale post pa mi odgovori na vprašanja oz. napiše karkoli se spomni iz dopusta v tem hotelu… me pač zanimajo konkretne izkušnje, ki jih ne vidiš na internetni strani…
Sem pa zdajle pregledala obilico preteklih postov iz otoka Pag, pa nekaj iz tega hotela in opazila, da ko ljudje sprašujejo po npr. tem hotelu… nekdo z istim vzdevkom piše različne infornacije o isti stvari… v enem primeru piše, da tu lastnik ne mara preveč Slovencev, da mu to bereš v očeh (mimogrede…vsake oči vidijo po svoje?!?), drugič pa je napisal, da je zelo prijazen…
Žal sem opazila, da je tukaj gor oogroooomno nestrpnosti iz vseh koncev…. pa upam, da mi te ne bodo pokvarile letošnjega dopusta…
Lani v Novalji sem jo doživela… tako iz hrvaške kot iz naše strani… samo v premislek…
Mi smo bili konec avgusta 2008. Bili smo v sobah s polpenzionom. Hrana je bila OK. Solata vsak dan ista, za večerjo smo zbirali med meniji. Ni za tiste, ki so zbirčni. Sobe klimatizirane, vendar so bili jogiji mehki, stene pa so tanke in se je sosede ponoči nekajkrat prav dobro slišalo 🙂 Plavat smo hodili malo naprej po obali, kjer so lepi zalivčki in ni bilo nobene gužve. Glede na ceno smo bili zadovoljni in bi za kakšen teden še šla.
O hvala. Za vsako mnenje sem hvaležna.
Mi smo že bili malo nazaj proti mestu v enem apartmaju tko da plaže poznamo. Je blo nam tud tam všeč. Pa na pol prazno.
Apartma naj bi mi meli v uni srednji hiši – malo manjši pa tko v ozadju, ki je na prospektu al pa na internetni strani. Ta vrhnji.
Upam, da ne bomo preveč sosedov slišali, ker smo meli z divjmi mladimi Slovenci že lani ogromne težave. Mi smo pač družina z otroki in ponoči spimo… vsaj želimo si.
Forum je zaprt za komentiranje.