Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Aparat za peko kruha – obstaja takšen?

Aparat za peko kruha – obstaja takšen?

Imam Clatronica in je posoda že čisto znucana, zato sem se odločila, da kupim novega. S starim sem sicer zadovoljna, me pa zanima, ali katera ve, če obstaja kakšen takšen aparat, ki ne opravi funkcije od začetka do konca (gnetenje, vzhajanje, peka), ampak imaš tudi možnost nastavitve posamezne funkcije – npr. samo gnetenje ali pa samo peka. Včasih bi kakšno stopnjo malo skrajšala (čeprav pečem večino na hitrem programu), pa se to ne da, kajti če se ustavi, moraš iti spet na začetek. Hvala.

Mi imamo Clatronica in ima vse to kar ti hočeš, samo peko in tudi samo gnetenje.

Asja, katerega Clatronica pa imaš?

Mi imamo Clatronica, pa ima ravno te funkcije, ki jih želiš imeti. Samo gnete, samo peče, ali pa vse hkrati.

LP Maja

Lep pozdrav !

A res? Mi prosim napišete, kaj je treba pritisniti, da samo peče. Me zanima, če ima moj slučajno tudi te funkcije, pa sploh ne vem za njih – glede na to, da imam tudi Clatronica.

Clatronic na 2 metlici:

7 Teig (testo) – tu zgnete samo testo in nič ne peče
8 Backen (peka) – tu pa samo peče

a nimate navodil?

Ravnilček, treba bo prebrati navodila, da bo delo z aparatom lažje.

Mene pa zanima, koliko stane takšen aparat, ker tudi razmišljam o nakupu in kje jih sploh imajo???

Kruhomat lahko kupiš že skoraj v vsaki malo bolje založeni “špeceriji” – Mercator, Tuš, Interspar, Jager, včasih tudi Hofer, Lidl, Maksinine trgovine…… ima jih tudi Merkur. Cene so pa zelo različne – tam nekje od 50 eur dalje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close