Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Antonovi odščipanci Mesnine Kamnik

Antonovi odščipanci Mesnine Kamnik

Kaj tako ogabnega še nisem jedla. Vonj med peko čuden, okus odščipancev pa da ne govorim. Slano za znoret, nekako kislo, drugih okusov pa sploh ne znam opisati drugače kot bljak ogabno. Fuj, minilo me je jesti mleto meso.

A nima Anton dobr meso, vsaj kar se tiče čevapov.?

Enako.

Pred leti –  govorim za 6, 7 ali več let nazaj, so bili dobri, podobni čevapčičem, le z manj začimb -česna-  s slanino.  Zdaj so postali super mastni čevapčiči v drugi obliki.  Preslani, premastni, zanič.

Pa njihove pečenice in krvavice so tudi pod nivojem, pa pred leti pa so bile ene boljših.

Ja po svojih boljsih pravilih operira.

Kaj se bunite?

A vi bi kvalitetno pa poceni?

Ma nemoj?

Kaki ste cudi me da necete slabog kvaliteta i skupo.

Še nikoli jih nisem kupila.

Krvavice niso več taksne kot so nekoč bile, ker mesarji ne smejo več uporabljat živalske krvi. Samo še kemikalije.

Če je bilo preslano in malo kislo, to pomeni samo eno – pokvarjeno meso. S soljo in začimbami se to pač prikrije, ampak na kiselkasto potegne meso, ki je pokvarjeno.

Smo že kupili. Meso kot meso. Če je bilo kislo, je bilo pokvarjeno. Normalno, da pokvarjeno meso smrdi. A ste to pojedli?

Sem jih kupila pred nekaj leti, pa je bila moja izkušnja precej podobna, tako da… Prvič, zadnjič in nikoli več.

smo jih kupovali par let nazaj na morju, so bili čisto OK. Potem smo prešaltali na iste odščipance, samo Mercator znamka, pa je bil okus skoraj identičen.

Odgovor na objavo uporabnika
iofdhgtšsa, 17.02.2022 ob 10:58

Smo že kupili. Meso kot meso. Če je bilo kislo, je bilo pokvarjeno. Normalno, da pokvarjeno meso smrdi. A ste to pojedli?

Pojedli, tako na silo. Še pomislili nismo, da bi bilo pokvarjeno več dni pred rokom. Okusa pokvarjenega mesa ne poznam.

Bljak in fuj. Od Antona Mesnine Kamnik nikoli več ničesar ne kupim.

Ta izkušnja je tako ogabna, da me je minilo jesti mleto začinjeno meso.

Odgovor na objavo uporabnika
Škrtica, 16.02.2022 ob 21:10

Kaj tako ogabnega še nisem jedla. Vonj med peko čuden, okus odščipancev pa da ne govorim. Slano za znoret, nekako kislo, drugih okusov pa sploh ne znam opisati drugače kot bljak ogabno. Fuj, minilo me je jesti mleto meso.

Nikjer ni več dobro. To je treba najti mesarja, ki mu zaupaš in ti bo zmlel kvalitetno meso, ki pa bo tudi stalo. Te pakunge v trgovinah imajo samo svinjarijo notri, pa nima veze a je Anton, Ave, Tralala… Znamka ne pomeni čisto nič, prej cena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close