Antivirusni program – kateri?
Da ne bom še jaz smetil z novo temo o free antivirusnih programih .
Pred dneevi sem pisal o mojih težavah z AVG 7.5 free edition, ki se mi noče zagnati ob zagonu windovsev ( XP -slo SP2). Danes pa sem našel tole v mojem mailboxu
Zanima me kateri program omenjen na tej strani bi bil najbolj zanesljiv in hkrati najmanj požrešen kar se tiče spomina ?? Enkrat za vselej bi rad uredil to zadevo z antivirusnim programom !
Hvala za odgovor
lp
Posavec
Hvala vam za takšno pljuvanje. Še nikoli nisem prosila za nekaj,kar bi lahko sama nardila. Naj povem,da lahko zaradi bolezni le par minutk sedim pred rčn in tako resnično ne morem googlati. Sem pa videla, da je prvi post namenjen brezplačnim programom. Res ste super, a kaj ko nisem tak stručko, da bi tam ven našla kakšen antivirusni program, ki bi bil najbolj primeren zame. Žal smo tudi takšni ljudje na tej Zemlji. Naj povem, da še vedno nimam kakšnega av, pa upam, da ga bom s kakšno prijaznostjo tule gor mogoče le dobila.
Vsem, ki pa mislite,da sem lena, pa naj povem to: ne obsojajte človeka,ki ga ne poznate. Prosim
hvala
Taet, če ti odgovovarja program AV-Free, ga lahko snameš kar iz:
http://www.softraja.com/taet/
pa si ga samo preprosto instaliraj, z nekaj kliki.
Na koncu instalacije ti bo ponudil še Update (osvežitev) – pa še to
naredi in boš mirna.
Glede pripomb pa – ja včasih so neumesne pripombe, ampak saj veš
nekateri malce burneje odreagirajo od drugih, pa tudi če spremljaš
kaj tale naš forum, lahko vidiš da se včasih pač pojavijo uporabniki
takšni in drugačni.
Ampak ne se sekirat, saj mene včasih tudi zbode, da bi katerega po prstih,
pa raje preštejem do 10000000, mogoče še nemoralno pred glavnim vhodom
enega spremenim v modri dim, pa je..
Ajd lepo se imej, če boš pa imela kaj vprašanj – se le oglasi..
ah men se bo zrolal !
Evo odinstaliral sem AVG free in snel z neta AV free ( Avira anti virsus – upam , da je to to kar si svetoval). No zadevo sem instaliral, jo updatatal , kot je bilo ponujeno . Ko sem zagnal računalnik znova , spet nisem našel v trayu ( poleg ure) ikonce of tega AV programa – tiste marele v rdečem kvadratu. No, pa sem kliknil na ikono , ki je na namizju , tam pa piše ANTIVIR GUARD – Activated. Torej a je Av sedaj na preži , pa čeprav ni ikone v trayu?
Noro ni kaj !
Posavec
Glej,če želiš AV AVAST home edition,imaš tukaj link kjer si ga lahko downloadaš.Je zanesljiv,uporablja malo spomina in je tudi v slovenskem jeziku.
Glej če želiš Avast home edition imaš tukaj link kjer si ga lahko downloadaš.Je zanesljiv,uporablja malo spominain je tudi v slovenskem jeziku.
V deželi prek Rokavskega preliva pravijo: “There’s no such thing as free lunch. You always have to pay the piper!” Slej ko prej se zgodi, da se človek kresne po čelu in se vpraša, zakaj ni plačal …
Je res tak problem dati 40-80 EUR za eno leto naročnine za kakšen spodoben AV program?
Ko je rezervoar v avtu prazen pa brez problemov letijo petdesetaki iz denarnice, pa se nobeden ne pritožuje.
LPM
Forum je zaprt za komentiranje.