antivirus
Zdaj sem pa našel Schedule;je malo skrit,he,he.Hvala,zdaj pa sem prepričan,da je to eden najboljših AV programov.
Lady L-ko sem odstranil Nortona z moje kište,sem mislil ,da ima procesor v trenutku dvojno frekvenco,če ti to kaj pove…
No vidiš in imaš lepo možnost autoupdate-ja v antiviru.
Sedaj pa takoj Domača naloga:
– napiši še za uporabnika še en celotno proceduro.
Jaz trenutno uporabljam (testiram) pač drugi AV, pa ga ne bom dol dajal
zaradi samega opisa.
Pa seveda si schedul naredi kar dnevno, čeprav bi jaz priporočal 2x dnevno.
1x dopoldan in 1x popoldan, če je računalo non/stop prižgano.
pa lp
Te razumem kaj mi hočeš (do)povedat….
Samo jaz ne opazim kakšne “hude” razlike pred in po inštalaciji Nortona na moji makini. Se je pa kolega pritoževal, da je bil njegov mlinček zaradi Nortona full počasen. Ko je videl, da ga imam gor in kako meni dela, ni mogel verjet…
Če bi me pa j**u in upočasnjeval, bi ga pa ziher dol trešla 😉 Za enkrat pa je vse OK.
100 ljudi, 100 čudi… za 100 riti je 100 hlač, ane?
Nimam nič zapacanega računalnika. Meni za enkrat NSW 2004 dela super in očitno se z PCjem razumeta.
Sem pa že slišala zanj, ja. Samo nisem nek “programski” fanatik, ki mora v vsako stvar pomočit nos in sprobavat. To naj delajo tisti, ki so za to plačani ali pa jih to veseli.
Napisal si: Naprej si pomagaj sama in bog ti bo pomagal.
To si tako ali tako, tudi brez boga. Se bolj držim tistega: Uzdaj se u se i u svoje kljuse….
Se strinjam, dokler ni epidemije na disku. V primeru zdravljenja pa večina kaj kmalu opusti NAV, saj ne le, da marsikaterga nadležneža niti ne zazna, še manj uspešen je pri odstranjevanju tistih, ki jih zazna.
Osebno menim, da je mogoče tudi to, da proizvajalci AV programske opreme sami spustijo na net nove viruse, saj so zdravila kar prehitro na voljo. Business je business.
Se popolnoma srtinjam s tabo. Če se držiš “zlatih” pravil glede e-pošte in priponk in ne klikaš na netu na vsak drek, ne šariš po “exotičnih” straneh, ki so polne virusov, se nimaš česa bat. Enako je s spamom… folk (ne vsi), veselo vpisuje svoj e-naslov na vse mogoče strani, potem se pa čudijo in upijejo na pomoč.
Tudi sama kdaj pa kdaj potegnem kaj z neta, brez oslov in mul, vendar le s strani, ki jih poznam, pa še tisto prej preverim preden zaženem.
In ja, veš nisem več mlada, zaletava pa še manj. Tudi to šteje….
Forum je zaprt za komentiranje.