Najdi forum

antivirus…..

A kdo ve od kje bi si lahko downloadala kak čimboljši antivirusni program (pa po možnosti zastonj)?
Hvalaaaa!!!!

5 postov nižje se je pisalo takole

in drži!

Neostik.

sem že pobila 7 črvov….

drugič probaj biokil! Mal posprejaj po računalniku, posebej tam, kjer je disk 🙂 zajamčeno pocrkajo vsi črvi! Če pa virus stakneš, pa kakšen antibiotik rastopiš v vodi in s tistim pošpricaš. Kar po celi matični plošči in seveda po disku. 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Kako hudiča, ko pa antibiotiki proti virusom ne pomagajo!

EJ, TO JE BIL HEC!! Ne res računalnika s čim špricat!!!

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ja, tudi jaz sem se hecala!
LP!

Aaaa, dobr.
Ker mam kolegico, k bi bla res sposobna česa tacga, pa me je kar stisnilo… 🙂

Sej tista kolegica je drgač ful faca, ampak o računalnikih pa nima pojma. Ko sem ji rekla, da mora pogosteje koš praznit, je začela DEJANSKO dvakrat tedensko praznit koš – ob pisalni mizi.
🙁 ??

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

Seveda pojdi na stran http://www.avast.com tudi ta je free.Pa še dober je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close